Prikaži filtere

Gume i šlaufi za plivanje


  • Aktivni filteri:
  • ×Gume i šlaufi za plivanje


Guma za vodu FLAMINGO

Guma za vodu FLAMINGO

990,00 RSD
Guma za vodu TROPIK

Guma za vodu TROPIK

370,00 RSD


Gume i šlaufi za decu su obavezan rekvizit za vodu

Kad će više stići to leto? Pa da možemo da se brčkamo u moru, uživamo u suncu i odmoru, a naši mališani da trčkaraju plažom i igraju se u pesku.

A onda kada leto konačno stigne, neke druge „muke“ nas more. Gde ćemo kupiti gume za plažu? Da li su deci potrebni šlaufi za plivanje? Ili je možda bolje da to budu mišići? Kako će izdržati putovanje? I još mnogo, mnogo nedoumica i pitanja.

Na svu sreću, sve to traje prilično kratko, a onda sledi uživanje u odmoru. I više uopšte nije ni bitno da li je šlauf za bebe ove ili one boje, te da li je bolje da smo kupili flamingo dušek ili da smo ipak poneli bazen jednorog sa prskalicom. Jedino je bitno da svi članovi porodice zaista uživaju u danima odmora na moru.

Kako da uživate i vi sa mališanima tokom odmora na moru?

Posebno ako su vaša deca stara tek koju godinu, sigurno imate mnogo nedoumica i nesigurnosti po pitanju putovanja. I sve je to sasvim normalno i očekivano. Ali kada stignete na izabranu destinaciju, shvatićete da se deca vrlo brzo prilagođavaju i uživaćete i vi sa njima.

Svakako da je najbitnije da mislite na njihovu bezbednost.

Zato je dobro prvo da obratite pažnju na izbor destinacije. Uvek je poželjno da odaberete odlazak u letovalište, u kome postoji plaža prekrivena sitnim, finim peskom, na kojoj je postepen ulazak u vodu.

Gume za vodu i šlaufi za bebe su bezbedni i neophodni

Posle toga bi trebalo da odlučite koji su to rekviziti potrebni vašim mališanima da bi zaista uživali u kupanju. Deci koja ne zanju da plivanju i bebama su neophodni šlaufi i gume za plivanje kako bi i oni uživali u vodi na bezbedan način.

Dezena ima raznih, a najpopularniji su šlaufi koji imaju kroviće i otvore za noge, gde bebe udobno sede i gde su zaštićene od direktnog sunca. Za stariju decu tu su gume za plivanje i to u različitim oblicima i dezenima, kako bi deci bilo još zanimljivije. Ipak, uvek je bolje da na prvo mesto stavite bezbednost, a tek posle toga da razmišljate o dizajnu. Pratite obeležen uzrast i dimenzije kako biste odabrali pravu gumu za vodu za decu.

Letovanje sa bebom – Šlaufi sa nadstrešnicom

I dok ima onih hrabrijih roditelja, koji se odlučuju već za letovanje sa bebom od 3 meseca, na primer, dotle ima i onih koji ipak čekaju da dete napuni makar godinu dana pa da onda biraju idealne destinacije za letovanje sa bebom.

Sasvim je razumljivo što su mnogi roditelji neodlučni po tom pitanju.

Ali kada jednom odvedete svoje mališane na more i vidite koliko oni zapravo uživaju u brčkanju i u trčkaranju po pesku, gotovo je sigurno da dogodine više nećete uopšte razmišljati da li treba da idete. Jedino o čemu ćete razmišljati tada jeste da li je dobra guma za plivanje bebe oko vrata ili je ipak bolje da odaberete šlauf za bebe ili je najbolji dečiji bazen sa krovom koji čete naduvati na plaži i držati u hladu.

Kako odabrati šlauf za bebe ili gumu za vodu?

Prvo gledajte na preporučen uzrast i dimenzije, kako bebi šlauf ne bi bio prevelik ili preuzak za vaše dete. Zatim, pratitie preporuke proizvođaća kada je maksimalna težina u pitanju, ovo je jako bitno. Na kraju, dezen i dizajn će odrediti da li će vaše dete rado koristiti gumu za vodu ili ne.

Jedno je sigurno, ponuda zaista jeste obimna i istini za volju, nije uopšte lako odabrati baš onaj dušek ili gumu koja će se dopasti i vašoj deci. Zato je najbolje da im pokažete neke modele koji se vama dopadaju i koji su namenjeni njihovom uzrastu pa neka oni odaberu.

Naravno, najbitnije je da budete uz njih i da se zajedno dobro zabavite. Pružite mogućnost vašim mališanima da zaista uživaju u odmoru i druženju sa svojim roditeljima. Jer deca brzo odrastu, a takvi trenuci zauvek ostaju urezani u njihovom sećanju. Pa čak i ako se možda neće sećati kasnije mnogih detalja, možete biti sasvim sigurni da će se sećati kako su se osećali dok su boravili na moru sa svojim roditeljima i one smešne gume koju su imali.

A šta ako ne možemo na more? Bazeni za dvorište su pravo rešenje!

Nije to nepoznato mnogim porodicama, naravno. Roditelji imaju želju da svojim mališanima omoguće odlazak na more, ali jednostavno postoje situacije kada to iz različitih razloga prosto nije moguće.

Ali ne treba očajavati.

Uvek postoji mogućnost da kupite bazen za decu i postavite ga u dvorište svoje kuće, pa čak i na terasu u svom stanu. Naravno, tada najverovatnije nećete baš morati da razmišljate o tome da li su deci potrebne gume i šlaufi za plivanje, ali bi trebalo ipak da im odaberete bazen odgovarajuće veličine. I naravno da i vi učestvujete u njihovim letnjim aktivnostima, onoliko koliko vam mališani dozvoljavaju u tom uzrastu.

Istini za volju, nije to isto kao da svom detetu omogućite da uživa u brčkanju u moru, ali budite sigurni da će svako dete uživati dok se igra i u jednom takvom bazenu.