Prikaži filtere

AUTIĆI I VOZILA


  • Aktivni filteri:
  • ×AUTIĆI I VOZILA


-17%
Buldožer, valjak i kamion u velikoj kutiji (70x35cm)

Buldožer, valjak i kamion u velikoj kutiji (70x35cm)

3.600,00 RSD
2.990,00 RSD
Staza sa autićima AJKULA

Staza sa autićima AJKULA

1.330,00 RSD
-3%
Garaža sa liftom i autićima RESCUE

Garaža sa liftom i autićima RESCUE

2.280,00 RSD
2.220,00 RSD
-11%
SUPER Buldožer-rovokopač za decu (65x26x32cm)

SUPER Buldožer-rovokopač za decu (65x26x32cm)

3.600,00 RSD
3.220,00 RSD
-17%
MEGA Kamion za decu (108x46x48cm)

MEGA Kamion za decu (108x46x48cm)

8.400,00 RSD
6.990,00 RSD
-21%
BIG MAK Kamion za decu (60x27x24cm)

BIG MAK Kamion za decu (60x27x24cm)

2.280,00 RSD
1.810,00 RSD
-14%
Traktor sa sejalicom igračka

Traktor sa sejalicom igračka

840,00 RSD
720,00 RSD
Vatrogasni Kamion sa zvukom

Vatrogasni Kamion sa zvukom

1.280,00 RSD
BMW Auto na Daljinsko Upravljanje

BMW Auto na Daljinsko Upravljanje

2.980,00 RSD
-24%
AUDI Q5 auto na daljinsko upravljanje

AUDI Q5 auto na daljinsko upravljanje

3.420,00 RSD
2.590,00 RSD
-18%
Tooky Toy Drveni Magnetni vozići za decu

Tooky Toy Drveni Magnetni vozići za decu

4.260,00 RSD
3.480,00 RSD
-28%
Tooky Toy Drvena vozila i saobraćajni znaci

Tooky Toy Drvena vozila i saobraćajni znaci

3.540,00 RSD
2.540,00 RSD
Igračka Traktor sa grabuljama

Igračka Traktor sa grabuljama

1.060,00 RSD
Auto na daljinski AUDI R8 Maisto

Auto na daljinski AUDI R8 Maisto

2.890,00 RSD
-24%
Muzički Auto za dečake SUPERIOR

Muzički Auto za dečake SUPERIOR

4.260,00 RSD
3.240,00 RSD


Autići i vozila igračke za decu su jako popularni od najranijeg uzrasta. Bilo da roditelji imaju svoj porodični auto, automobili i uopšte vozila, kamioni, bageri, motori su nešto što izazivaju pažnju mališanima. Napravite jednostavan eksperiment, samo pratite kako pogledom traže automobie na ulici i uvidećete kako od malena su deca zainteresovana za ova prevozna sredstva.

Oni najmladji imaju razna kola, bagere, vatrogasna kola, motore, helikoptere i utovarivače, do ovih već odraslih koji imaju svog ljubimca četvorotočkaša. Mi smo odabrali najbolje igračke koje možete pretraživati prema uzrastu Vašeg malog Zvrka i prema ceni. Ovde su omiljene igračke za dečake! Autići za igru, bilo da su na daljinski ili ne, su uvek savršen poklon za vašeg Zvrka. Bager na daljinski je vrhunska igračka ako Vaš mezimac voli gradjevinarske mašine. Imamo i viljuškar na baterije, sve u poznatoj žutoj boji.

Autići za dečake igračke razvijaju maštu i kreativnu igru

Iako na prvu primećujemo kako igra sa autićima kod naših mališana uglavnom razvija motoričke sposobnosti, koordinaciju pokreta i slično, istraživanja su pokazala da kreativnu igru i maštu auta, metalna, plastična, u ogromnoj meri razvijaju.

Kada pogledamo psihološka istraživanja upravo su mašta i kreativna igra potrebne za pravilan razvoj deteta, jer će ona u mnogome pomoći za kasnije mnogo bitnije situacije i životne izazove.

Za roditelje danas nije teško s obzirom na to da postoje različiti modeli, pa su klincima dostupni autići na daljinski, kamioni igračke, bager igračka, razni auto setovi....

Dileme prilikom vozila za igru odnosno modela može biti, da li je potrebna jedna ovakva igračka – tu prostora za dilemu nema jer je ona preko potrebna pre svega zas pravilno razvijanje mašte i kreativnosti. Upravo su te dve sposobnosti našeg mozga koje su najvažnije za psihološku otpornost, za oporavak i rast i napredak. Jer će mašta i kreativnost našim klincima dati mogućnost da svet vide na različite načine.

Autići za decu su najčešća igračka sa kojom se igraju

To pokazuje statistika mnogobrojnih prodavnica igračaka, pa i ukoliko razgovarate sa roditeljima koji imaju dečaka lako ćete doći do istog zaključka. Prošetajte samo do nekog parka, obdaništa ili školskog dvorišta. Sigurni smo da ćete bar na jedan razgovor naići o automobilima, o tome čiji tada ima lepši automobil i ko se kada sa svojim roditeljima vozio do neke destinacije.

Igračke za dečaka autići su obavezni kao što je slučaj sa barbikama kod devojčica jer sa njima vaši mališani mogu da uplove u maštu i imaju bezbrižno detinjstvo puno igre i zabave.

Bitno je i to što će dečaci na ovaj način uticati na svoje rasuđivanje, razmišljanje, vežbati koncentraciju kao i koordinaciju pokreta dok upravljaju svojim igrackama. Poslednjih godina su jako pupularne garaže i parkinzi za igru. Ovi setovi su jako kreativni i zanimljivi. U njima dobijate mnogo autića, znakova i dodataka. Veliki parking za igranje je neverovatan poklon za rodjendan ili Novu godinu. Ako tražite poklon za dečaka, onda će ovakvi setovi biti pun pogodak. Parking sa autićima će se svideti dečaku.

Hot Wheeles setovi su postali pravi hit među dečacima koji vole autiće i vozila igračke jer im ona omogućava da pokažu svoje stečene veštine kako bi stigli do cilja. Zahvaljujući ovim specijalno dizajniranim set stazama za automobile, oni će naprosto leteti - a igra će trajati satima.

Igračke kamioni, bageri i traktori su sve popularniji

Ne zanimaju decu samo automobii, mnogi od njih po uzoru na svoje roditelje, rođake, poznanike imaju želju da jednog dana voze autobus, kamion, traktor i bager. Zbog toga je bitno da slušate svoje klince, ukoliko imaju neku od ovih želja – odabir prave igračke za njih će vam i biti lak. Dakle osluškujte koja vozila vaši dečaci vole da vide, da čuju o njima, kojim vozilima se dive kada ih vide na ulici. Razgovarajte sa njima, recite im kako funkcionišu, čemu služe – a to kasnije predočite u igru u svom domu tako što ćete organizovati određenu igru. Na primer ukoliko želite da se igrate gradilišta i građevinskih radova, bageri igračke na daljinski metalni i plastični će okupirati pažnju vaših dečaka sve vreme.

Parking igračka za decu donosi mnogo zabave

Sa autićima je moguće sate i sate provesti u igri i ukoliko imate i dodatne komponente, jer besciljno guranje vozila može veoma brzo i da dosadi.

Kao što je u igri, tako i je poželjno i u jedno ovakvoj slobodnoj da postoji cilj.

Na primer, ukoliko se vaše dete igra vatrogasaca, gasi požar u gradu svojim specijalno dizajniranim vatrogasnim autićima, potrebno je da kada „uspešno završi misiju“ ta vozila i parkira do naredne hitne intervencije.

Konkretno u ovakvoj situaciji parking garaža igračka vatrogasci omogući će vašem mezimcu da nastavi igru i da je privede kraju odnosno da postigne jedan cilj. Naravno igra se može ponoviti nakon pravilnog parkiranja svih vozila igračke je jako bitan taj segment da je on postigao jedan cilj i može preći na ostvarivanje novog.

Na ovaj način sa svojim mališanom učite da se poštuju pravila, da se ide korak po korak i da razvija svoju empatiju prema drugima.

Parking Garaže za autiće

Kao što smo u prethodnom pasusu naveli primer o vatrogasnim vozilima, takav je slučaj i sa autićima. Dakle, lepo bi bilo da nakon igranja autićima nakon toga njih lepo parkira u specijalnoj garaži za autiće. Na ovaj način vežbate koordinaciju pokreta, vežbate i urednost kao i odgovornost prema ličnim stvarima. Imate uvek idealni izgovor da kroz igru pokupi svoje razbacane autiće po sobi – ukoliko vam hitno dolaze gosti.

Staze za autiće

Parket i tepih mogu da budu staza za autiće u pojedinoj igri, ali je mnogo bolje ukoliko obezbedite specijalno dizajnirane piste po kojima oni mogu da organizuju trke, sudare, nagla skretanja ili se uče mirnoj gradskoj vožnji. Hot wheels auto staza postala je pravi hit ne samo u svetu nego i kod nas.

Hot Wheels staza je osvojila svet!

Ovi setovi za autiće su učinili igru mnogo zanimljivijom, jer vozila bukvalno lete i izazivaju mnoštvo nasmejanih i zadovoljnih lica. Ukoliko ste spremni za ludu zabavu ovo je prava prilika, a dizajneri su se potrudili da naprave i hot wheels piste sa krugom, lupingom i još mnogo toga. Sve što je jednom detetu potrebno kako bi trka počela predstavljeno je u ovoj fantastičnoj stazi od jednog metra i auto igračka. Ova magična staza za autiće će igru učiniti zanimljivijom, kreativnijom i posvećenijom kako biste mogli svi da se zajedno igrate.

Igračke na daljinski za vežbanje koordinacije

Neko bi pomislio da su igračke na daljinski napravljene da bi olakšale samu trku i igru, ali one imaju još jednu bitnu funkciju a to je da vašem dečaku održe koordinaciju.

Pravilnim upravljanjem vaše dete će lako savladati pravila, uvideti na koji način samo vozilo funkcioniše i bude obazrivo prilikom samog rukovanja.

Ferari na daljinski sa volanom idealna je igračka za one koji vole set trkačke staze, a za one koji vole radne mašine preporuka je buldožer na daljinski koji ima zvučnu i svetlosnu signalizaciju.

Autići za dečake igračke

Igračka koja će uvek biti u trendu, bez obzira o kojoj generaciji je reč. Naizgled tako jednostavne igračke pune iznenađenja i što je jako bitno sport autić igračka koje utiču na razvoj motorike, mašte, kreativnosti i dodatnog sazrevanja vašeg deteta.

Igračke Zvrčke misle na svoju mušteriju, pa je samim tim i izbor igračaka vozila veliki kako ni jedan zvrk ne bi ostao uskraćen za igračku koju želi. Igračke na našem sajtu možete poručiti online narudžbenicom, putem telefona, SMS poruke ili Vajbera! Nadamo se da ćete naći nešto što Vam se sviđa u našoj kategoriji igračka autici i dečija vozila igračke, a nama će biti drago da obradujemo Vaše Zvrkove!