Prikaži filtere

KUHINJE ZA DECU I KUĆNI APARATI


  • Aktivni filteri:
  • ×KUHINJE ZA DECU I KUĆNI APARATI


MY HOME Aparat za vodu

MY HOME Aparat za vodu

1.620,00 RSD
MY HOME Šivaća mašina

MY HOME Šivaća mašina

1.590,00 RSD
-16%
MY HOME Štapni usisivač

MY HOME Štapni usisivač

4.020,00 RSD
3.390,00 RSD
MY HOME Mašina za sudove

MY HOME Mašina za sudove

2.550,00 RSD
-27%
MY HOME Aparat za kafu

MY HOME Aparat za kafu

4.620,00 RSD
3.390,00 RSD
-22%
MY HOME Šporet sa rernom

MY HOME Šporet sa rernom

4.500,00 RSD
3.490,00 RSD
MY HOME Mikser sa posudom

MY HOME Mikser sa posudom

2.090,00 RSD
Set za igru ČAJNIK I KOLAČI

Set za igru ČAJNIK I KOLAČI

740,00 RSD
Set za igru HAMBURGER I ČAJNIK

Set za igru HAMBURGER I ČAJNIK

740,00 RSD
Daska za peglanje + dodaci

Daska za peglanje + dodaci

1.190,00 RSD
-21%
Set za čišćenje za decu 4u1

Set za čišćenje za decu 4u1

1.104,00 RSD
870,00 RSD
-24%
Robot Usisivač za decu CUTE JOKER

Robot Usisivač za decu CUTE JOKER

3.600,00 RSD
2.750,00 RSD
Kasa igračka za decu UNIVERZALNA

Kasa igračka za decu UNIVERZALNA

1.890,00 RSD
-17%
Registar Kasa za decu MAŠNICA

Registar Kasa za decu MAŠNICA

2.640,00 RSD
2.200,00 RSD
-23%
Zabavni set za čišćenje 5u1

Zabavni set za čišćenje 5u1

2.580,00 RSD
1.990,00 RSD
Tooky Toy Drveni mikser set

Tooky Toy Drveni mikser set

1.790,00 RSD
Tooky Toy Mini Drvena kuhinja 2u1

Tooky Toy Mini Drvena kuhinja 2u1

4.190,00 RSD
-13%
Sudopera za decu sa vodom

Sudopera za decu sa vodom

4.020,00 RSD
3.490,00 RSD
Kuhinjica set za decu ŠPORET

Kuhinjica set za decu ŠPORET

790,00 RSD
-16%
Kuhinja za decu sa sudoperom MR. CHEEF

Kuhinja za decu sa sudoperom MR. CHEEF

3.540,00 RSD
2.980,00 RSD


Kuhinje za decu su omiljene medju svim mališanima, bilo da su dečaci ili devojčice. zato ih mi imamo u više boja i modela. Ove sjajne kuhinjice za decu podstiču zajedničku igru, deljenje stvari i zaduženja. Idealno ako imate više mališana! Zabavna i edukativna igračka koja će ih sigurno dugo držati zaokupljenim! Imamo i posudje igračke, da servirate sva ta divna jela. Kućni aparati igračke su naravno obavezni! Većina je na baterije, a pravom kuvaru treba i mikser i toster i svi mogući aparati igračke!

Kuhinje za decu i kućni aparati su sjajna igračka još od najranijeg doba

Kuhinja je za sve mališane bila inspiracija već u najranijem periodu njihovog odrastanja. Još kao bebe, naši mališani poveruju kuhinju kao mesto u domu gde se priprema za njih hrana, ali i u kojem njihovi roditelji sa ljubavljuju pripremaju poslastice za njih.

Kasnije tokom odrastanja u kuhinji se susreću svi, nedeljni ručak nešto je što spaja svaku porodicu bio on svečan ili ne.

Zbog svega ovoga i ne čudi da je igračka kuhinja za decu jedna od omiljenih kod svih mališana, jer na taj način imaju osećaj privrženosti, ali im je i to mesto gde ispoljavaju svoju kreativnost i otkrivaju najrazličitije oblike, ukuse i nove ljubavi.

Kuhinjice za decu

Svet igračaka danas je šarenolik, postoji najrazličitija ponuda i potražnja, a sve u cilju da se vašem detetu obezbedi lepo detinjstvo puno igre, smeha, zabave i učenja. Kuhinjice za decu mogu u mnogome pomoći prilikom vaspitavanja dece, ali i uticati na razvijanje koncentracije kod njih kao i uključivanja mašte prilikom svakog trenutka igre.

Ovo je univerzalni tip igračke za sve mališane jer s njim podjednako mogu da se igraju kako dečaci tako i devojčice. Velika kuhinjica za devojčice i dečake upotpuniće njihovo slobodno vreme, ali im i pružiti mogućnost da uključe svoju maštu i razvijaju kreativnost koja im je preko potrebna u svakoj prilici i tokom samog odrastanja. Ona je bezbedna za igru tako da je mogu deca i samostalno koristiti, ali je ipak lepše u paru – tako da ako imate dovoljno vremena posvetite se njihovoj igri jer ćete iz nje saznati mnogo što šta o njihovim interesovanjima i željama.

Velike kuhinje za decu

Ovde igračke namenjene su upravo vašim mališanima, ukoliko ni jedno spremanje obroka ne može da prođe bez njih. Oni uvek prilikom spremanja znaju kako da se pripremi određeni obrok, vredno će vam pomagati i davati sugestije.

Set može i vama, kao roditelju, biti od koristi prilikom pripremanja stvarnog obroka za ukućane ili goste, a kako vaše dete ne bi bilo isključeno iz samog procesa – jednostavno postavite mu ovaj set i gledajte kako magija stvaranja obroka u njegovoj igri nastaje. Set kuhinjice za decu biće u svakoj pril ici interesantan vašim mališanima jer pruža bezbroj načina igre.

Kućni aparati igračke za super zabavu

Počev od mašine za pranje sudova, tostera, blendera, preko sokovnika, aparata za kafu ili jednostavno štapnog miksera – dakle svih onih kućnih aparata teško je da ćete bilo šta sa njima uraditi a da vam mališan iz susedne prostorije ne pritrči.

Pre svega jer njima prija zvuk kuhinjskih aparata, ali su i znatiželjni, žele da saznaju kako svaki od njih funkcioniše, šta radi, priprema i kako se koristi.

Za sve vas koji imate prave male šefove u kuhinji – idealno rešenje za super zabavu i kreativnu igru jesu kućni aparati igračke.

Kućni aparati za decu napravljeni su od kvalitetne plastike, bezbedni su za njihovo korišćenje, a toliko su verodostojni da ćete i vi poželeti sa njima da napravite neku kuhinjsku đakoniju.
Kućni aparati za decu na baterije – Kao pravi!

Nakon što im poklonite neki od aparata, bilo da je to usisivač ili pegla igračka za decu, toster ili neki drugi, teško je da ćete ih moći prekinuti u njihovoj igri, a ono što vam samo ostaje jeste da (kada završite sve obaveze u kući) im se i pridružite i utonete u svet mašte. Upravo zbog ove verodostojnosti, kućni aparati na baterije igračke, su omiljeni svakom klincu. Dakle, slobodno ponesite svoju peglu ukoliko planirate duži odmor, ali ponesite i dečije igračke kako bi vaše dete moglo u svakom trenutku da uživa u svojoj igri.

Drvene kuhinje za decu

Iako se današnje igračke prave od kvalitetne plastike, većina roditelja i dalje vole da svojoj deci obezbede drvene igračke.

Kao što je vaša prava kuhinja napravljena od drveta ili medija pana sigurni smo da i vaše dete zahteva drvenu kuhinju. Ona može biti od koristi ukoliko vidite da dete zaista obožava igranje u kuhinji, jer je otporna na mnoge udarce i brojna oštećenja. Ima sve poput prave dečije kuhinje, ali je i bezbedna za igranje tako da svoje mališane možete ostaviti same da se igraju.

Plastične kuhinje za decu – povoljne i zanimljive igračke
 

Dodali bismo na početku i pre svega bezbedne igračke za decu, jer su upravo plastične kuhinje za decu nešto što je totalni hit. Zahvaljujući kvalitetnoj plastici od koje su izrađene one mogu trajati sve vreme dok su deci interesantne, ali su i pre svega bezbedne jer ne postoje oštre ivice kao i kancerogeni materijal od kojeg mogu biti napravljene.

Univerzalne kuhinje za decu za dečake i devojčice

Dečaci, ali i devojčice obožavaju igranje u kuhinji, ovo je definitivno univerzalno mesto koje svi vole – ali vole i da se igraju pomenutim igračkama.  Takođe, ukoliko imate dvoje dece – dečje kuhinje za igranje mogu biti pravi potez da im okupirate pažnju i znate da se igraju na pravi način, i pre svega bezbedan i kreativan.

Dečije kuhinje za igranje za sobu

Svakako brojne dečije aparate za igranje možete nositi svuda sa sobom, ali ne brinite i ukoliko imate dečije kuhinje za igranje za sobu jer su sve one lako sklopive pa i prenosive.

Ne zauzimaju previše mesta tako da ih možete instalirati u svakom ćošku vašeg stana, i ujedno napraviti pravu malu igraonicu, pravi raj za vaše mališane.