Prikaži filtere

PLIŠANE IGRAČKE


  • Aktivni filteri:
  • ×PLIŠANE IGRAČKE


Plišana igračka ŽIRAFICA

Plišana igračka ŽIRAFICA

850,00 RSD
Plišana igračka HASKI

Plišana igračka HASKI

1.350,00 RSD
Plišana igračka MEDA BUCKO

Plišana igračka MEDA BUCKO

1.900,00 RSD
-19%
SUPER THINGS RIVALS OF KABOOM Plišana igračka

SUPER THINGS RIVALS OF KABOOM Plišana igračka

840,00 RSD
680,00 RSD
PAMETNI RAKUN koji priča i peva

PAMETNI RAKUN koji priča i peva

2.890,00 RSD
LIJA PAMETNICA - Mala Mezimica!

LIJA PAMETNICA - Mala Mezimica!

2.890,00 RSD
-22%
WIN FUN Hobotnica koja pleše

WIN FUN Hobotnica koja pleše

2.880,00 RSD
2.240,00 RSD
-37%
Carotina Edukativna igra 2u1 MY UNICORN Lisciani

Carotina Edukativna igra 2u1 MY UNICORN Lisciani

3.660,00 RSD
2.290,00 RSD


Plišane igračke su evergrin

Slatke male mede, zeke ili kuce su često čuvane dugo godina pošto dete odraste. Jednostavno, mnoge bebe prvi dodir sa igračkama upravo imaju na taj način, pa nije ni čudno što se kasnije baš za njih naročito vežu. Takva jedna igračka im, ne tako retko bude najbolji drugar za igru, tako da se često može videti recimo devojčica, koja tokom igre kuva za svog najboljeg drugara, dok meda „ sedi “ za stolom i strpljivo čeka neki specijalitet, koji će mu pripremiti njegova „ drugarica “.

Iako postoje ljudi, kojima smetaju takvi materijali, pa i sami izbegavaju da svojoj deci daju iste takve igračke, ne može se sumnjati u to da su mnogim mališanima, ali i odraslim ljudima omiljene upravo plišane igračke.

Ma koliko da se roditelji plaše potencijalne alergijske reakcije na prašinu, retko ko ne kupi neku slatku plišanu igračku svom mališanu. Tim pre, što je u pitanju materijal, koji se lako može održavati.

Zašto svako dete treba da ima plišanog medu?

Nije obavezno, ali je sasvim sigurno poželjno da mališani već od najranijeg uzrasta imaju društvo. Biće to najpre mama i tata, odnosno brat ili sestra, te baka ili deka, a kasnije drugari u vrtiću, školi i tako dalje. Međutim, sve su to ljudi, koji imaju svoje vrline i mane. Ali svakome je potreban neko kome će dete da kaže baš sve što ga muči, a taj neko to neće zatim preneti nekom drugom. Plišani meda ili neka drua životinja su se pokazali kao najbolji izbor.

Možda će vam i zvučati čudno, ali svakom detetu je potreban i takav prijatelj.

Verovatno ćete sada reći da dete treba da se poverava roditeljima, sestri, braći ili prijateljima. A to se svakako ne dovodi u pitanje, jer bi tako zaista i trebalo da bude. Međutim, postoje situacije kada to baš i nije tako jednostavno. A onda je odlično imati pri ruci plišane igračke iz detinjstva. Iz perioda kada se čovek osećao zaštićeno, pa im se može i „ poveriti “ bez straha da će ga najbolji drugar iz perioda odrastanja možda ukoriti ili mu zameriti što tako razmišlja.

Plišane igračke se pamte ceo život baš zbog emotivnog značaja

Možda vaš mališan neće priznati da mu tamo neki plišani meda iz prošlosti ili bilo koja druga plišana igračka toliko znači. Ali se nemojte iznenaditi ako se naljuti na vas, jer ste hteli na primer da takvu jednu igračku posle dugo godina bacite u đubre.

Za mnoge mališane su upravo male ili velike plišane igračke za bebe i te kako važne. Gotovo je sigurno da će vaše dete, ako ima jednu takvu igračku od najranijeg detinjstva, poželeti da baš taj plišani meda „ ide “ sa njim u vrtić ili u školu. Makar na početku, dok se ne upozna sa novim drugarima. I nemojte to da vas čudi uošte. Vaše dete se oseća zaštićeno, prosto zato što ima uz sebe predmet, koji mu stvara osećaj sigurnosti, jer ga podseća na period kada zaista jeste bio maksimalno ušuškan neprekidnom roditeljskom brigom.

Plišane igračke za bebe - Bebini najbolji drugari!

U današnje vreme, kada postoje na tržištu plišane igračke različitih oblika i veličina, ali i kvaliteta, nije baš lako odabrati onu, koja će biti najpogodnija za dete tog uzrasta. U principu je uvek najbolja i najsigurnija opcija povesti dete u kupovinu i omogućiti mu da samo odluči koju igračku želi. Naravno, kada su u pitanju bebe, izbor je ipak donekle lakši.

Mada se mora priznati da postoje roditelji koji se pribojavaju unošenja neke velike plišane igračke za bebe u kuću i to primarno zato što se boje eventualne bebine alergije na prašinu ili na neki drugi alergen iz konkretnom materijala. Ali upravo iz tog razloga bi trebalo deci već od najranijeg uzrasta pružiti mogućnost da upoznaju različite vrste igračaka, pa čak i muzičke plišane igračke za bebe.

Muzičke Plišane igračke su posebno zabavne

Mališanima su posebno zanimljive takve igračke koje emituju zanimljive zvukove. Roditeljima su na raspolaganju vrlo zanimljive muzičke igračke za njihove mališane. Ako su pevali svojoj deci čuvenu pesmu Mama voli bebu, biće oduševljeni lutkama iz te kolekcije, od kojih jedna predstavlja tatu, a druga mamu. Plišane muzičke igračke Mama voli bebu su jako popularne i uvek dobr poklon!

Vremenom će takve igračke za bebe postati i njihovi najbolji prijatelji. Ne samo da će sa njima nešto ćućoriti dok ne progovore, nego će i svoje plišane drugare nositi u šetnju, a neretko će ih držati uz sebe i dok spavaju. Baš kao da jesu pravi pravcati drugari!

Plišane igračke za dečake i devojčice

Kako se vremena menjaju, tako se u ponudi iz godine u godinu nalaze sve raznovrsnije igračke zod pliša.

A kada su u pitanju plišane, to je naročito interesantno. Ne samo mekana lopta za bebe sa životinjama ili drugim predmetima, koji su naslikani na konkretnom materijalu, nego i plišane mede, kuce, zeke i druge životinje, pa čak i muzičke plišane igračke za bebe. Svega toga ima i u našoj ponudi.

Međutim, nije to sve. Na tržištu se mogu naći i plišane igračke u oblicima aktuelnih crtanih junaka, čija je cena nešto viša nego kada su u pitanju, da ih tako nazovemo, klasične igračke tog tipa. Devojčice vole plišane lutke, a dečaci se uvek obraduju plišanim junacima i dinosaurusima!

Ipak, deci uopšte nije važno da li je njihova omiljena igračka skupa ili nije, već im je bitno da im se dopada i da mogu kad god to požele sa njom da se poigraju.

Obeležje detinjstva mnogih, danas odraslih ljudi su i neke plišane igračke ili čak samo jedna od njih. Ona koju su najradije držali u ručicama od malena i poveravali joj sve svoje tajne. Ona kojoj su pripremali jela u svojim kuhinjama, čitali im priče ili jednostavno se pravili da je zaista u pitanju živi medvedić, kuca, maca ili bilo koja druga životinja.