Prikaži filtere

IGRAČKE ZA DEVOJČICE


  • Aktivni filteri:
  • ×IGRAČKE ZA DEVOJČICE


Doktor set u koferu 10u1

Doktor set u koferu 10u1

940,00 RSD
Lutka sa kočijom i konjem

Lutka sa kočijom i konjem

1.990,00 RSD
Drvena kutija sa bojicama 18kom

Drvena kutija sa bojicama 18kom

820,00 RSD
-25%
Glitter set za ukrašavanje 70pcs

Glitter set za ukrašavanje 70pcs

1.020,00 RSD
770,00 RSD
-30%
OBOJI PO BROJEVIMA na platnu + boje

OBOJI PO BROJEVIMA na platnu + boje

600,00 RSD
420,00 RSD
Velike Krede za decu (6kom)

Velike Krede za decu (6kom)

190,00 RSD
-24%
WIN FUN Farma za decu sa zvukom

WIN FUN Farma za decu sa zvukom

5.112,00 RSD
3.890,00 RSD
-13%
BARBIE Set za kosu sa stikerima

BARBIE Set za kosu sa stikerima

1.260,00 RSD
1.090,00 RSD
-26%
Tooky Toy Drvena kuća za igru sa nameštajem

Tooky Toy Drvena kuća za igru sa nameštajem

18.000,00 RSD
13.300,00 RSD
-21%
Set za čišćenje za decu 4u1

Set za čišćenje za decu 4u1

1.104,00 RSD
870,00 RSD
-18%
Magični pesak za decu ZAMAK

Magični pesak za decu ZAMAK

1.200,00 RSD
990,00 RSD
-13%
Kreativni set 5u1 ISTRAŽI OKEAN

Kreativni set 5u1 ISTRAŽI OKEAN

1.140,00 RSD
990,00 RSD
-9%
Kreativni set UKRASI KAMENJE

Kreativni set UKRASI KAMENJE

900,00 RSD
820,00 RSD
-24%
Robot Usisivač za decu CUTE JOKER

Robot Usisivač za decu CUTE JOKER

3.600,00 RSD
2.750,00 RSD
Kasa igračka za decu UNIVERZALNA

Kasa igračka za decu UNIVERZALNA

1.890,00 RSD
-17%
Registar Kasa za decu MAŠNICA

Registar Kasa za decu MAŠNICA

2.640,00 RSD
2.200,00 RSD
-13%
Bockalice za decu MOZAIK 100kom

Bockalice za decu MOZAIK 100kom

1.140,00 RSD
990,00 RSD
-8%
Kočija sa lutkom i konjem MAGIC DREAM

Kočija sa lutkom i konjem MAGIC DREAM

2.160,00 RSD
1.990,00 RSD
-26%
Bebe lutke TROJKE - Sa puno dodataka za igru!

Bebe lutke TROJKE - Sa puno dodataka za igru!

3.360,00 RSD
2.500,00 RSD
-17%
Dečiji piši-briši tablet UNICORN

Dečiji piši-briši tablet UNICORN

1.560,00 RSD
1.290,00 RSD


Najpopularnije igracke za devojcice za veselo odrastanje

Najpopularnije igračke za devojčice su jako bitne u odrastanju jer podstiču razvoj mašte. Sto za sminkanje budi razne veštine. Bilo da su male ili velike, šmizle u svakom trenutku vole da se igraju lepom igračkom, korisnom i zabavnom.
Devojčice su drugačije od dečaka i jednostavno neće mnogo šansi davati za određene igračke za decu. Ukoliko im edukativne igracke nisu interesantne od samog početka – vrlo je verovatno da im nikada i neće biti privlačne.

najpopularnije igracke za devojcice

Ako ste razmišljali da nekoj devojčici priuštite nesvakidašnje uživanje u igri bez kraja, sa specijalno dizajniranim igračkama baš za devojčice – predlažemo vam da se ne fokusirate samo na barbike i bebi lutke jer ima još dosta onih koje će oduševiti devojčicu.

 

Najbolje igračke za devojčice

Uz najbolje igrаčke za devojčice, sigurni smo, da ćete princezama ulepšati detinjstvo. Na ovaj način ćete im provereno priuštiti nesvakidašnje uživanje u igri sa stvarima koje baš one vole.

najbolje igracke za devojcice

Barbi igračke možda su najpopularnije, ali ne treba zanemariti ni sminka za decu. Sve su to stvari koje devojčice od malena privlače, aako želite da im njihova interesovanja održavate i da dodatno razvijate igrаčke koje su interesantne njima.

Bebe lutke i barbike

Bebe lutke i barbike su često najbolje rešenje kao poklon za devojčice. Jedan predlog za vas može biti: zanimljive dečije igračke kojim ćete vežbati njihovu kreativnost i maštu.

bebe lutke i barbike

To su bebe lutke – jer ste sigurno milion puta dobili pitanje vaše klinceze „A kada ću ja da imam svoju bebu?“.

Tražite igračke za devojčicu od 4 ili 5 godina?

Tražite igračke za devojčicu od 4 godine ili 5? Samo recite to svom prodavcu. Napomenite za koliko devojčica ima godina i da vam je potrebna igračka za nju.Tako je najbolje iz više razloga.

igračke za devojčicu od 4 ili 5 godina

Naravno uvek birajte igračke na osnovu uzrasta slavljenice, jer tako znate da nećete pogrešiti.  Prvi svakako jeste bezbednost jer nemaju deca u svakom uzrastu razvijene određene veštine. Zato su igračke pažljivo dizajnirane i pravljene prvenstveno na osnovu uzrasta.

Igračke za devojčicu od 2 ili 3 godine

Ako su vam potrebne igračke za devojčice od 2 godine naš predlog mogu biti lutka beba ili korpa sa voćem. To je prva faza iznad igracke za bebe. Sigurni smo da ćete u svojoj omiljenoj prodavnici igračka doći do pravog rešenja konsultujete prodavca ili filtere za pretragu ako određena radnja ima web shop online prodaja igračaka.

Igračke za devojčicu od 2 ili 3 godine

Pokloni za devojčice - Kako izabrati?

Pokloni za devojcice za rodjendan su nazaobilazni deo. Kao što damama kupujemo univerzalne haljine, takav je slučaj i sa malim princezama - te imamo mogućnost da izaberemo univerzalni poklon.

Naravno, ako nemate mogućnost da izaberete poklon na osnovu godina, sigurno je da nećete pogrešiti ukoliko kupite neki od univerzalnih igračaka.

pokloni za devojčice

Prosto – većina devojčica voli da vidi lepu barbiku, lepu lutku, kreativni set koji je posvećen kuhinji i spremanju obroka. Za ovim igračkama vrlo je verovatno da nećete pogrešiti s obzirom na to da su one napravljene, a na osnovu brojnih istraživanja psihologa i drugih stručnjaka koji su bitni za pravilan rast i razvoj deteta.

Kreativne igračke za devojčice

Kreativne igračke za decu su napravljene da se dete razvija mentalno. One ne spadaju u igračke sa kojima se veoma lako može zasititi i to je upravo problem većine roditelja. Oni u pojedinim situacijama i ne znaju kako da na pravilan način izaberu igračku koja podstiče kreativnost kod dece.

Svakako vi, kao roditelj, želite samo najbolje za svoje mališane, ali često se i dešava situacija da igračka zainteresuje dete samo jedan dan ili eventualno nedelju dana.

Kada izaberete neku od kreativne igračke za decu sigurno je da nećete pogrešiti jer su one napravljene tako da budu interesantne za odredjene godine ali i da utiču na razvoj motorike, motoričkih veština i kreativnosti kod dece.

kreativne igračke za devojčice

Sa ovim igračkama mališani neće samo uzalud u igri trošiti svoje vreme već će ga na kreativan način uz pravilan svoj razvoj trošiti.

Naravno ovo je samo delić onoga što možete priuštiti nekoj devojčici kada kupujete kreativne igračke, a sve one će uz brojne benefite koje smo naveli omogućiti vašim princezama da nauče i nove veštine – pa tako postoje igračke koje ih uče da vežu pertle ili da nauče osnove matematike, novih reči itd.

Kuhinje za devojčice su hit

Kuhinje za devojčice su hit poklon na koji princeze super reaguju. Da li se sećate samo kako je vaša beba reagovala na zvuk miksera ili usisivača? Sigurni smo da znate o kakvom snu govorimo kada se bebe uspavaju uz rad kuhinjskih aparata. Pokloni za devojčice igračke uglavnom obuhvataju i proizvode ove vrste.

Međutim, kasnije se ljubav prema kuhinji odražava i prilikom spremanja, te ukoliko želite da devojčici priuštite zabavu dok vi kuvate ili spremate u kuhinji – najbolje je izabrati neke od ovih setova. Kuhinje za decu na baterije su jako popularni kod devojčica svih uzrasta.

kuhinje za devojčice

Na ovaj način vaše dete će biti okupirano igrom, razvijati svoj svet mašte – ali pre svega biti bezbedno dok se igra i razvija svoje nove veštine i saznanja.

Kako izabrati poklon za rođendan i devojčice?

Poklon za rodjendan i devojcice treba izbora poklona za mezimice potrebno je da vodite računa o njenim interesovanjima, da u zavisnosti od uzrasta izaberete i poklon, a idealan je i onaj koji će u istom trenutku biti koristan, zabavan i kreativan. Najbolje je pratiti njena intresovanja i igračke sa kojima se već rado igra.Volimo da obeležavamo važne datume, ali rođendani su prilika da nekome pokažemo koliko nam je stalo do te osobe. Naravno i da kupimo poklone za devojčice igračke koji će zaista koristiti.
Kao što je slučaj sa odraslima, tako je i sa decom. Nekad se desi da poklon „na prvu loptu“ ne bude onaj pravi, pa teško je da ćete kasnije uspeti i da zainteresujete dete da uživa u svom daru.

Odeća za decu kao poklon za rođendan nije pravo rešenje, s obzirom na to da naši mališani veoma brzo rastu. Takodje u pojedinim situacijama i nemaju kada da obuku ono što ste vi kupili.
S druge strane prilikom izbora poklona za rodjendan biramo stvar koja će dugo biti aktuelna, a ne samo jedan dan ili nedelju – dve dok ne preraste.

Povoljne igračke za devojčice

Povoljne igračke za devojčice imaju u našoj online prodavnici. Zahvaljujući dobroj konkurenciji na srpskom tržištu zaista ima dosta mogućnosti da kupite jeftine igračke za decu. Međutim, uvek je potrebno da, priliko kupovine, obratite pažnju na to koliko je bezbedna plastika

povoljne igračke za devojčice

Veoma je važno od kakvog materijala je napravljena, da li će biti zanimljiva devojčici kojoj želite da kupite. Naravno na kraju da obratite pažnju i na cenu. Kupi povoljne igračke za devojčice u online prodavnici igracke zvrcke koja je lepa i bezbedna. Ona će se sigurno svideti vašem detetu.

Svesni smo da kućni budžeti, kod većine građana, nisu na neko zavidnom nivou ali je zbog toga potrebno birati pažljivo. Ne kupovati igračku samo za jedno popodne, dan ili nedelju dana birati pre svega pametno, korisno, zabavno, bezbedno i sigurno za vaše mališane.