Prikaži filtere

IGRAČKE NA DALJINSKI


  • Aktivni filteri:
  • ×IGRAČKE NA DALJINSKI


BMW Auto na Daljinsko Upravljanje

BMW Auto na Daljinsko Upravljanje

2.980,00 RSD
-24%
AUDI Q5 auto na daljinsko upravljanje

AUDI Q5 auto na daljinsko upravljanje

3.420,00 RSD
2.590,00 RSD
-24%
Auto na daljinski BUGATTI DIVO

Auto na daljinski BUGATTI DIVO

3.480,00 RSD
2.650,00 RSD
Auto na daljinski AUDI R8 Maisto

Auto na daljinski AUDI R8 Maisto

2.890,00 RSD
-23%
Veliki Robot igračka za decu ROBOCOP PRESIDENT

Veliki Robot igračka za decu ROBOCOP PRESIDENT

12.960,00 RSD
9.990,00 RSD


Igračke na daljinski su jako popularne među dečacima, ali ih vole i devojčice. Sama ideja da upravljaju igračkom ih zabavlja i podstiče da se igraju sami. Dronove mini letelice koje se upravljaju preko daljinskog upravljača danas se mogu videti na svakom koraku. Kao što je trend u IT sektoru, takav je i u svetu igračaka koje sve više imaju opciju daljinskog upravljanja.

Ukoliko se sećate prvih automobila na daljinsko upravljanje, znate da su oni imali kablove ili antene – međutim sada je to prošlost jer vam je za upravljanje pojedinih dečijih igračaka potreban samo daljinski upravljač.

U zavisnosti od interesovanja vašeg deteta, možete pronaći dečije igračke na daljinski počev od automobila, radnih mašina, crtanih junaka....

RC autići

Trkanje autićima može biti zabavno, ali ukoliko je ono na daljinsko upravljanje – onda je i kreativno i bitno za pravilno odrastanje. Upravo je ovakvo trkanje automobilima pravi hit u svetu, a u većini zemalja se organizuju posebne trke i specijalizovana takmičenja.

Deca obožavaju ovakve igračke s obzirom na to da se određeni modeli automobila ili kamiona mogu kontrolisati sa distance koristeći specijalni predajnik.

Igračke na daljinsko upravljanje za dečake

Iako je prva asocijacija da kada je reč o daljinskom upravljanju to budu autići na daljinski, mališani su oduševljeni i raznim mašinama koje se takođe mogu upravljati na ovakav način. Na primer Bager rovokopač igračka na daljinski sa svojim mnogobrojnim funkcijama biće idealan za one mališane koji vole radne mašine. Takođe, još jedna od opcija je i vatrogasni kamion na daljinsko upravljanje, ali i veliki robot igračka za decu koji će raspametiti ne samo vašu decu već i vas. On u sebi ima mnogobrojne funkcije koje će vas oduševiti, ali vam biti i verni pratilac u svakoj prilici odnosno dečijoj igri. On može da se kreće u više smerova, da pleše, ispaljuje rakete, peva i još mnogo toga.

Dečije igračke na daljinski razvijaju spretnost i koordinaciju

Iako je naizgled lako da se upravlja raznim igračkama na daljinsko upravljanje to u praksi i nije baš tako. Sve te igračke imaju osetljive komande i zaista je potrebna maksimalna koncentracija.

Upravo će sve ovo biti potrebno i vašem mališanu, pa ukoliko ste mislili da su ove igračke napravljene samo radi zabave – prevarili ste se.

Vaše dete će uz igranje sa dečijim igračkama na daljinski vežbati koordinaciju pokreta, koncentraciju, fokusiranost ali i spretnost. Sve ove veštine biće jako bitne kasnije u životu, ali i tokom pravilnog odrastanja i srećnog detinjstva.

Dinosaurusi na daljinski

Iako milionima godina iza nas dinosaursi ne postoje, deca obožavaju ove velike, neobične, strašne i uzbudljive životinje. Mališani o dinosaursima znaju gotovo sve, a pojedina istraživanja kazuju da se interesovanje za dinosaurse kod dece javlja između druge i sedme godine života.

Učestvovanjem u igri koja uključuje dinosaurse mališane traže odgovore o njima i konstantno uče. Upravo će igračke na daljinski upravljač dati mnoge odgovore mališanima, a interesantno je da će se oni osećati kao mali stručnjaci jer će definitivno znati mnogo više od svojih roditelja. Ovo je svakako dobra igra za njihovo odrastanje i napredovanje, jer na ovaj način stiču svoje samopouzdanje.

Kamioni i bageri na daljinski

Dečački san svakog odraslog muškarca jeste da ima svoj kamion, kao što je slučaj i sa dinosaursima – mališane takođe privlače sve ove radne mašine koje su ogromne, snažne i možda nedostižne svima (kao što je to slučaj sa autićima).

Kamioni i bageri na daljinsko upravljanje učiniće igru vašim mališanima interesantnijom, jer dolaze sa mnogih funkcijama kojih nema kod onih „običnih“. Na ovaj način dečaci će regulisati koordinaciju pokreta, učiće kako da budu osetljivi, oprezni, ali i na koji način određene mašine rade.

Veliki kamion bager na daljinski može biti idealno rešenje za vaše mališane ukoliko vole obe radne mašine, jer će ova sjajno dizajnirana igračka okupirati pažnju vaših klinaca.

Kranovi na daljinski sve omiljeniji

Ova igračka postala je pravi hit među dečacima s obzirom na to da im omogućava da za samo nekoliko trenutaka sagrade novu dečiju igraonicu, stan, ili neku drugu velelepnu zgradu.

Ova igračka savršeno se uklapa u dečiju sobu ili na terasu, a po funkcijama je isti kao pravi bager – te smo sigurni da će vaši mali šefovi gradilišta uživati u beskonačnoj igri koja im je omogućena.

Igračka je izrađena od kvalitetne plastike, nema oštrih ivica tako da je potpuno bezbedna i sigurna za igranje u svakom trenutku.

Autići na daljinski svih modela i veličina

Svako od nas ima različite afinitete, te bira auto po svojoj meri po interesovanju ali i mnogim drugim faktorima. Kao što odrasli biraju automobil koji je gradski, limuzina, džip ili za neku drugu namenu, tako i naši mališane imaju svoje omiljene modele koji de razlikuju po boji, veličini, karakteristikama.

Auto igračke na daljinski prave se za mališane u skoro svim popularnim modelima, te možete pronaći Ferari na daljinski sa volanom ili policijski auto.

Koji god model da izaberete sigurni smo da ne možete pogrešiti jer svi na jedan zanimljiv, svojstven način privlače pažnju mališanima. E sada svako od njih ima razloga zbog čega neki model više, a neki manje voli.

Igračke na daljinski sa punjačem

Kako bi se izbegla situacija da ostanete bez mogućnosti upravljanja raznim igračkama – dizajneri su osmislili one koje imaju i svoje punjače.

Zahvaljujući opciji brzog punjenja, klinci neće dugo čekati na novu partiju svoje omiljene igrice sa nekom od igračke na daljinac. Današnji modeli igračaka uglavnom dolaze sa punjivim baterijama kao i USB punjačem za njih, dok baterija sama po sebi može izdržati oko 30ak minuta. Međutim s obzirom na to da se sve baterije brzo pune, nemate razloga za brigu. Dok dete bude malo odmorilo, ili razgovaralo sa vama o prethodnoj igri baterije su spremne i mogu da se koriste za nove dečije avanture.

Automobili na daljinsko upravljanje nešto je što nikada neće izaći iz mode, ali danas su sve prisutniji RC autići odnosno RC igračke za decu, kao i brojni crtani junaci, roboti pa čak i dinosaursi na daljinski upravljač.

Sve ove igračke mogu u mnogome da pomognu roditeljima prilikom pravog uzgoja dece jer utiču na mnoge njihove psiho sociološke veštine koje su bitne za normalno funkcionisanje. Koordinacija pokreta, ravnoteža, smirenost, staloženost, spretnost ili koordinacija pokreta – samo su neke od veština koje se uče uz igračke na daljinski.