Prikaži filtere

Bebe Lutke


  • Aktivni filteri:
  • ×Bebe Lutke


-26%
Bebe lutke TROJKE - Sa puno dodataka za igru!

Bebe lutke TROJKE - Sa puno dodataka za igru!

3.360,00 RSD
2.500,00 RSD
-17%
Beba koja plače PRAVE SUZE!

Beba koja plače PRAVE SUZE!

2.760,00 RSD
2.290,00 RSD
-29%
Preslatka Beba lutka koja leži

Preslatka Beba lutka koja leži

2.400,00 RSD
1.700,00 RSD
-17%
Beba lutka sa konjićem i dodacima

Beba lutka sa konjićem i dodacima

2.040,00 RSD
1.700,00 RSD


Bebe lutke same po sebi napravljene su za višečasovno kreativno igranje, ali i učenje uz igru. One više nisu samo za presvlačenje i monotono igranje, već naprotiv – današnjim klincima su na raspolaganju interaktivne lutke i setovi mogu da obavljaju mnoge radnje.

Deci je to veoma interesantno i vole da se igraju sa njima, a roditelji im cesto kupuju bebe kao prave da ih pripreme kroz igru na dolazak brata/sestre. Takodje, mogu da uče kroz igru da i sami koriste nošu ili napr. izgovaraju odredjene reči. Kada su u pitanju cene, možemo se pohvaliti velikim izborom ove vrste igračke za devojčice pa za svakog ima nešto.

Igračke Bebe lutke za devojčice

Koliko puta ste samo čuli u parku i vrtiću kako se devojčice nadmeću čija je lutka lepša, veća i da li uz nju dolaze pribor i oprema? Razlog za to jeste što mogu imati dodatnu opremu koja služi za dodatno pobuđivanje dečije mašte i igre. Beba sa kolicima, na primer, biće pravo iznenađenje za vaša Zvrkove, pa ćete i vi na ovaj način moći da učestvujete i kroz kreativan način utičete na pravilno hranjenje, pravilno konzumiranje obroka i one zdrave navike bitne za decu i njihovo odrastanje.

Naravno, ovo je samo jedan primer, postoji još dosta kompleta igračaka u kojima je lutka za devojčice glavna zvezda. Ako tražite poklon za devojčicu one su odličan izbor, bez obzira da li ima 3, 4, 5, 6, 7, 8 ili 9 godina.

Mnogo puta, mi roditelji, i nemamo vremena za detaljno igranje i maštanje sa svojim mališanima. Prilikom njihove igre, od nas zahtevaju razvijanje priče, koncentraciju tokom igranja i mešanje raznih uloga.

Lutka koja priča, piški ili čak koja pije može u mnogim situacijama da zameni vas – da to radite, a da sa druge strane, vaše dete uživa igrajući se.

S druge strane, ove igračke za devojčice će u velikoj meri uticati na razvoj vaših mališana – s obzirom na to da uz mnogobrojne interaktivne komponente i funkcije samih lutki oni mogu da nauče mnoge stvari odnosno da utvrde gradivo i ono što im vi svakodnevno govorite.

Lutke sa funkcijama

One će vaše princeze učiti redovnim obrocima, učiti ih važnosti da se koristi noša i kako se pravilno izgovaraju određene reči, kako se broji i ostalo. Sve su ovo funkcije koje postoje sa mnogobrojnim dečijim lutkama – pa je vama, posao u mnogome olakšan za savladavanja svih ovih veština.

Na ovaj način deca će se zabavljati, učiti i savladavati te veštine bitnim za dalji razvoj i rast.

Na primer igračka poput lutka sa nošom pokazuju kako se koristi noša pa da će kroz igru ove radnje biti mnogo lakše nego da sami pokušavate da steknete određene rituale / navike kod vaše dece.

Zahvaljujući ovim lutkama sigurni samo da ćete i mnoge loše navike kod svoje dece uspeti da iskorenite, samo vam je potrebno malo mašte, lepa priča, pametna igračka i stvar je rešena u veoma kratkom roku.

Igračke za decu koje podstiču samostalnu igru i razvijaju empatiju

Ključni element emocionalne inteligencije ne samo kod dece već i kod svih jeste empatija koju je potrebno razvijati od najranijih perioda.

Ukoliko od najranijeg perioda razvijate empatiju kod svojih mezimaca, njima će kasnije biti lakše da identifikuju problem, procene kriznu situaciju, kontrolišu i izražavaju svoje emocije. Nikako ovo ne bi trebalo da deca čuvaju samo za sebe, naročito u najranijem periodu odrastanja.

Lutka bebe kao prave postoje na našem tržištu, u mnogim situacijama primetićete svoje dete kako razgovara sa lutkom, govori joj o svojim problemima, razmišljanjima. Sve ovo može biti od velike važnosti prilikom pravilnog usmeravanja deteta i kako biste bolje upoznali šta je ono što ga interesuje.

Najbolji način za učenje i savladavanje novih veština je kroz igru te će velike lutke za devojčice u mnogome pomoći roditeljima. Igračke za dečake uglavnom ne obuhvataju ovakve modele, mada roditelji češće kupuju ove setove dečacima baš zbog velikih benefita igranja lutkama.

Čitanje i slušanje podstiče dečiju maštu, na ovaj načim imate mnogobrojne mogućnosti da organizujete kako svoje i detetovo slobodno vreme kako biste mnogo toga zajedničkog prošli.

Ne morate da brinete, jer su one napravljene pa će vaše dete moći i samostalno da se igra. Lutka beba je sjajna za razvoj mašte i kreativne igre.

Savršen poklon za devojčice

Kada imamo devojčicu kojoj se bliži rođendan ili neki drugi bitan datum, prvo što nam padne na pamet jeste lutka savršen poklon za devojčicu. To je u redu, jer devojčice zaista (prema mnogobrojnim istraživanjima) više svoje pažnje pridaju lutkama nego dečaci.

Psiholozi za ovo imaju jednostavno rešenje – jer se uglavnom devojčice poistovećuju sa lutkama, da im mogu biti najbolje drugarice, mogu im biti junakinje i heroine. One će zahvaljujući svojoj mašti i svojoj priči njima dodeliti ulogu, šminkati ih, oblačiti. Devojčice jako vole i igračke barbike, bez obzira da li su original Barbie, Defa ili bilo koja druga. Lutka beba uz koju ide pribor i oprema će uvek biti dočekana sa oduševljenjem.

Postoji danas dosta kreativnih setova za igru za devojčice koji obuhvataju upravo i lutke u glavnom ulogama, a na vama je da izaberete onu lutku i situaciju u kojoj se ona nalazi (kada birate poklon) na osnovu interesovanja princeze. Na primer ukoliko voli vreme da provodi u kuhinji sigurno je da joj nećete pokloniti samo krevetac i kućice već onu koja u sebi sadrži kuhinju za igranje.

Interaktivne lutke koje pričaju, piju i piške – Deca ih obožavaju!

Lutka o kojoj se mngo govori i to ne bez razloga, jer će one biti u svakoj situaciji sa vašom devojčicom. Neće morati da ih napuste kako bi pripremile ručak, otišle na poslovni sastanak, jednostavno izvršile neki drugi porodični zadatak. Igračke koje pričaju će u svakom trenutku biti uz vaše dete, tako da ono ima mogućnost dodatno razvije svoje veštine lepog izražavanja i manira s obzirom na to da postoje i one koje piju i piške.

Ovakve interaktivne lutke za decu će u mnogome roditeljima pomoći da mnoge zamišljene aktivnosti realizujete i utičete na njihov pravilan razvoj. Interaktivne igračke za bebe rade istu stvar, samo su one dizajnirane da razvijaju motoriku i kognitivne sposobnosti.

Prava muka je, za pojedine roditelje, proces kada je potrebno da dete naviknu na nošu. Međutim, od kada su se pojavile i sa nošom – one su postale interesantne mališanima i za roditelje pravo olakšanje s obzirom na to da je ovaj proces učenja postao mnogo lakši.

Ova beba će okupirati pažnju vašeg deteta i u mnogome uticati na to da i ono zatraži nošu i jednostavno baci pelenu.

Kako bi svaka beba lutka bila kompletna potrebna je i oprema za lutku. Naravno da je moguće igrati se i bez opreme, ali je u mnogome bolje i zabavnije igranje ukoliko se obezbedi dodatna oprema.

Na taj način imate mogućnost da kupite brojne setovi za igru sa lutkama koji će u ogromnoj meri učiniti igru još zanimljivijom. Dodaci za doktora, kupanje, presvlačenje i ostalo će probuditi maštu i doneti puno sati igre.

Oprema za bebe lutke za devojčice

Lutka se nosi uvek i u svakoj prilici, ne zaboravite na tu činjenicu. Dakle, ukoliko želite mirnu šetnju parkom, ili jednostavno uživanje vaših klinceza obavezno je da obezbedite kolica. Šetnja će u svakom slučaju biti mnogo zabavnija i mirnija.