Filteri za pretragu proizvoda

Autići za decu


  • Aktivni filteri:
  • ×Autići za decu


Mini Set vozila RADNE MAŠINE

Mini Set vozila RADNE MAŠINE

890,00 RSD
-14%
Kaskade za autiće DIY

Kaskade za autiće DIY

4.080,00 RSD
3.490,00 RSD
-19%
VELIKA PARKING GARAŽA sa liftom i autićima - Deluxe Set

VELIKA PARKING GARAŽA sa liftom i autićima - Deluxe Set

8.160,00 RSD
6.590,00 RSD
-18%
Parking Garaža igračka - MEGA SET ZA IGRU!

Parking Garaža igračka - MEGA SET ZA IGRU!

7.020,00 RSD
5.790,00 RSD


Uvek će ih obradovati lep autić na daljinski ili parking garaža sa autićima. I autića nikad dosta! Deca će se uvek obradovati nekom setu za igru koji ima mnogo vozila i dodataka. Setovi autića sa stazama, garažama i parkinzima su pun pogodak. Takodje, tepih sa autićima će biti savršena igračka za sobu, da im ne bude dosadno kada je loše vreme. Pogledajte najlepše autiće igračke koje smo izdvojili za Vaše Zvrkove i odaberite najbolji za njih!

Koji autici za decu su najbolji?
Svi! I što više to bolje! Dečacima su svi autići, veliki, mali, svetleći, metalni, plastični, na daljinski ili oni baš veliki na pedale i akumulatore najbolja zabava! Imamo u ponudi sjajne setove u kojima Vas čekaju metalni autići, zatom razne garaže, tepih sa autićima i semaforom i još mnogo toga. Tu su i nezaobilazne Magične staze sa svetlećim autićima, savršen poklon!

Da li su autici za decu bezbedni za igru?
Naravno, ali morate odabrati autić igračku koja odgovra uzrastu deteta. Bebama se preporučuju veliki autići bez malih delova koje mogu progutati, deci preko 3 godine već možete dati manji autić u nekom setu sa tepihom ili stazom, a za decu preko 5 godina autići na daljinski su pravi pogodak! Pogledajte našu ponudu i odaberite najbolji deciji autici za Vašeg Zvrka!