Prikaži filtere

ŠMINKA ZA DECU


  • Aktivni filteri:
  • ׊MINKA ZA DECU
Šminka za decu je bezbedna za upotrebu

Šminka za decu je bezbedna pre svega. Ona je posebno napravljena tako da može služiti za igru i ne sadrži razne hemikalije koje se mogu naći u šminci za odrasle.
Devojčice prosto obožavaju da se šminkaju. Koliko puta vam se desilo samo da svojoj maloj princezi kažete kako je još uvek mala da koristi šminku? Teško je objasniti zbog čega je još uvek rano da stavlja šminku, ali da li ste znali da vaše princeze na rutinu šminkanja ispred ogledala gledaju isključivo kao na igru?

To je pokazalo istraživanje sprovedeno među decom koja gledaju svoje majke, bake, tetke kako se šminkaju – te požele i one da zaigraju tu igru.

Ukoliko želite da svojoj klincezi priuštite zadovoljstvo šminkanja i ovu jedinstvenu igru potrebno je da razmislite o tome da obezbedite pogodan set za ulepšavanje za devojčice.

Šminka za devojcice koje imitiraju mame

Šminka za devojčice je sjajna prilika da princeze imitiraju mame. Svi oni mirisi, boje i mackalice za lice koje mama koristi svakoj devojčici su zanimljivi. Posebno kada pogleda u mamin neseser. Kako ne biste morali svojim princezama da iznova i iznova tražite obećanje kako više neće zavirivati i koristiti vašu šminku. Ako se to dešava onda je vreme da joj nabavite set za šminkanje za decu.

Set za šminkanje za devojcice

Set za sminkanje za devocjice je napravljen od bezbednih materijala . Oni ne iritiraju kožu. U zavisnosti od samih različitih setova postoje različiti modeli. Standardni set za sminkanje sadrže sjaj za usne, senke za oči, karmine, raznih gelova za ulepšavanje....

Zahvaljujući ovom setu sigurni smo da vaše dete više neće čuti grubu reč „NE“, ali ćete mu obezbediti i zdravu, kreativnu i lepu igru dok bude koristila svoju šminku uz toaletni sto za decu.

Sto za šminkanje je odličan poklon za devojčice

Sto za sminkanje je fantastičan poklon za devojčice. Kao što svaka mama ima svoj sto i ogledalo za šminkanje, kako bi igra uspela i bila ona prava – potrebno je i malim princezama obezbediti dečiji sto za šminkanje sa svim potrebnim rekvizitima.

Veoma praktična igračka je sto za šminkanje za devojčice. Ona je izrađena od kvalitetne plastike koja može izdržati teret svih tih kremica, mackalica i preparata za igru uz šminku.

Prava oaza mirabiće sto za šminkanje za decu , kao i mesto na kojem će moći lepo da rasporede svoju šminku. Onda mogu i da kroz igru vežbaju neku ulogu života.

S obzirom na to da ne zauzima mnogo mesta možete ga smestiti u bilo kojoj sobi u vašem domu, a neka vas i ne čudi ukoliko princeza poželi i na putovanje da ponese svoj omiljeni sto za šminku.

Dečija šminka kompleti svih oblika i veličina

Pevačice, glumice, voditeljke na televiziji, barbika – svi oni imaju svoje komplete šminki i zaista je teško da vaše dete odgovorite od ideje da se i ona šminka.

Međutim šminka za decu može biti i bezbedna ukoliko se izabere ona prava. Na primer, kozmetički set za devojčice koji sadrži prirodne, klinički ispitane komade šminke koji su potrebni svakoj devojčici: parfem, karmini, lakovi za nokte, prstenje, ogrlica, fen, češalj, ogledalce....

Dakle sve ono što je potrebno vašoj klincezi da utone u svet mašte, svet bajke – da kroz igranje iskazuje svoja interesovanja, kreativu, maštanja. Kada su u pitanju igračke za devojčice, ovakvi setovi su nezaobilazni.

Kozmetički sto za devojčice je savršen poklon za rođendan

Svaka devojčica voli da se šminka, i sa ovakvim poklonom sigurno je da nećete pogrešiti. Kako ne biste došli u situaciju da ugledate tužno lice vaše slavljenice kada otvori poklon, najbolje je birati poklone za koje znate da će izazvati oduševljenje.

Ukoliko se odlučite za kozmetički sto za devojčice bićete 100% sigurni da ste uzeli pravi poklon, s obzirom na to da svi znamo koliko male princeze vole da zavire u mamin ili tetkin neseser. Kako samo gledaju svoje starije drugarice iz ulice – koje su počele sa stavljanjem određenih šminku.

Primetićete samo koliko puta će vaše dete satima i satima provesti uz šminkeraj, kako „isprobava“ razne odevne varijante, stavljanje nakita i stilove šminkanja. Na taj način, ukoliko pažljivo pratite njenu maštu, njen svet mašte ispred toaletnog stola sigurni smo da ćete saznati sve o njenim interesovanjima, željama, osećanjima....Šminka za decu za lice

Ukoliko već dobijate pitanja kada će i ona moći da koristi razne kremice, pudere  i sve ostalo što i vi koristite – drage mame vreme je da vašoj princezi priuštite šminku za decu za lice.

Zahvaljujući brojnim dizajnerskim rešenjima u oblasti igračaka za decu na našem tržištu postoji dosta opcija i bezbednih igračaka koje mogu dečiju igrariju zvanu šminkanje da učine zanimljivijom i kreativnijom.

Ono što sa svojom princezom možete da radite jeste pravljenje nakita – te zbog toga i postoje plastične perlice za nakit u kutiji koje će svakoj devojčici dati šansu za višesatnu igru punu kreativnog i umetničkog izražaja. Za samo par minuta ona će biti spremna da uđe u svet mašte, bajke i bezbrižnog igranja sa svojim junacima.

Lakovi za nokte za decu

Lakovi za nokte mogu biti bezazlena šala, ali mogu i dosta oštetiti samu kožu vašeg deteta.

Znamo da je teško obuzdati devojčicu koja na svakom koraku se susreće sa nalakiranim noktima, ali naš savet jeste da (ukoliko je ona još uvek mala) to pokušate da realizujete kroz igru.

Iskoristite neki od kozmetičkih setova za devojčice, napravite priču, uplovite u svet bajki i „lakirajte“ nokte. Sigurni smo da će ovaj proces biti itekako uspešniji nego da ste nalakirali nokte vaše princeze pravim lakom. Na ovaj način ćete razgovarati, pričati priču i još više se družiti i spajati.

Dostupna je i decija sminka za devojcice dm koja u sebi sadrži i lakove za nokte, tako da će vam igra, priča i sam proces šminkanja biti u velikoj meri olakšan.

Dečija šminka za ulepšavanje

Dečija šminka za ulepšavanje i igranje. A zašto i ne bi? Pitanje je koje se nameće naravno nakon ovakve rečenice. Upravo i treba da iskoriste sve ono što im se pruža kako bi se dodatno zabavile, a uz šminke za decu sigurni smo da će igra trajati satima i satima.

Na ovaj način kroz igru učite decu vrednostima u životu, razgovarate sa njima o interesovanjima, čujete o njihovim zadovoljstvima i još bolje ih upoznajete.

Ne ustručavajte se i ne plašite se da će ova igračka stvoriti zavisnost kod vašeg deteta – prepustite se svetu maše i zaplovite u samo vašu zajedničku priču kroz igru.