U slučaju odustanka od ugovora ili reklamacije kupac ima pravo na povraćaj novca. Iznos se kupcu vraća po prijemu proizvoda. Troškove vraćanja robe u slučaju odustanka od ugovora snosi kupac, dok u slučaju reklamacije troškovi vraćanja padaju na teret prodavca.

 

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe izvršiti povraćaj sredstava.

 

PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA

*Povraćaj sredstava se vrši isključivo na dole navedene načine (uplatom na dinarski tekući račun ili vraćanjem sredstava na račun korisnika kartice) i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje pouzećem: Pošaljite e-mail koji sadrži popunjen Obrazac za odustanak od ugovora ili Obrazac za Reklamaciju sa brojem dinarskog tekućeg računa na koji želite da Vam budu uplaćena sredstva kao i naziv banke u kojoj imate navedeni račun na adresu info@igrackezvrcke.rs. Obrazac za odustanak od ugovora možete preuzeti OVDE. Obrazac za Reklamaciju možete preuzeti OVDE.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica: Pošaljite e-mail koji sadrži popunjen Obrazac za odustanak od ugovora ili Obrazac za reklamaciju na adresu info@igrackezvrcke.rs. Obrazac za odustanak od ugovora možete preuzeti OVDE. Obrazac za Reklamaciju možete preuzeti OVDE. Internet prodavnica igrackezvrcke.rs je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Kada dostavite potrebne podatke, bićete kontaktirani na e-mail adresu sa koje ste poslali mail i obavestićemo Vas o daljim postupcima u roku od 24 sata od trenutka prijema Vašeg maila. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema obrasca/izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda i utvrđivanja njihove ispravnosti. TR IZI TOYS može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća od strane potrošača ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je robu poslao.