Prikaži filtere

Kosilice za decu


  • Aktivni filteri:
  • ×Kosilice za decu


-17%
Kosačica za decu plastična

Kosačica za decu plastična

1.440,00 RSD
1.190,00 RSD


Kosilice za decu su sjajna igračka za dvorište

Lepo vreme svakog od nas inspiriše da svaki slobodan trenutak provede napolju, međutim još je bolje ukoliko svoje slobodno vreme provedete sa vašim detetom na otvorenom.

Postoji dosta ideja i igrica koje mogu biti zabavne vašem mališanu na otvorenom, a igračka koja može biti zanimljiva kako dečacima tako i devojčicama jeste kosilica za travu.

Kosilice za decu mogu biti kreativne i edukativne

Ovo su igračke koje su zabavne vašem detetu, ali ih u istom trenutku uče novim veštinama. Zahvaljujući najrazličitijim igračkama koje su dostupne na našem tržištu vaše dete će razvijati svoje motoričke veštine, intelektualne sposobnosti, ali i kreativnost i maštu – stavke koje mogu biti ključne prilikom njihovog odrastanja.

Igračka kosilica za travu omogući će vašem mališanu pravi osećaj košenja trave, koja je napravljena verodostojno – tako da će vaše dete čuti zvuk dok je gura, čime će mu proces igranja biti zabavan, koristan i edukativan.

Najbolje kosilice za decu

Postoji dosta kosilica za decu na tržištu igračaka, tako da vaši mališani mogu da imaju onu koja je personalizovana – odnosno na njoj su iscrtani motivi omiljenih crtanih junaka ili drugih motiva.

Kosilica koja pravi balone može vašem mališanu biti omiljena igračka kada je lepo vreme, s obzirom na to da će ga podsećati na omiljenog junaka, biti mu zabavna tokom procesa košenja trave ali u istom trenutku i edukativna s obzirom da će zahvaljujući njoj vežbati svoju motoriku, stabilnost, aktivno korišćenje svih delova tela.

Za devojčice dizajnirana je posebna Frozen kosilica za devojčice na balončiće koja će stvoriti osmeh na lice tokom igranja u dvorištu, a zabava je zagarantovana zahvaljujući brojnim balončićima koji jednostavno pokreću na aktivnost, zabavu i radosne trenutke.

Kosačice za decu vežbaju hodanje i motoriku

Brojne su igračke koje se mogu koristiti u dvorištu ili bil kom drugom otvorenom javnom prostoru. Igračke za dvorište koje će vašem mališanu okupirati pažnju, ali u istom trenutku vi ćete kao roditelj biti sigurni da je vaše dete bezbedno, srećno i da ima zdravo igru koja nije samo čista zabava.

Dete će uz igranje kosilicama razvijati svoju maštu i motoričke sposobnosti s obzirom da za potrebe određenih pokreta moraju da koriste obe ruke. Takođe, klinci koji uče da hodaju vole da guraju kosilice i tako razvijaju ravnotežu i oslonac.

Kosilice za decu na balončiće – način da dete „odvojite od telefona“

Zaista je ovo postao globalni problem, da generacije dece koja nam dolaze, od najranijih dana gledaju u monitore mobilnih telefona, tableta ili računara.

Njihova opsesija ovim naprednim tehnologijama i svim mogućnostima interneta ide do te granice da i ne primete kada je napolju lepo vreme koje je idealno za dečiju igru.

U većini slučajeva roditelji imaju problem kako da animiraju svoje dete na otvorenom prostoru, deci veoma brzo dosade igračke – te pribegavaju čak i u dvorištu proverenoj igrici na mobilnom telefonu.

Kosilice na balončiće sa sapunicom nude pregršt sati i sati igre za vaše mališane, moguće je organizovati slobodno vreme do beskonačnosti a da pritom vašem mališanu sama igra ne postane dosadna već zabavna, a u istom trenutku i edukativna ali i bitna za njegov psiho fizički rast i razvoj. Deca jure balončiće i ludo se zabavljaju.

Zabavne igračke za dvorište

Kosilice za decu napravljene su tako da u istom trenutku budu zanimljive vašoj deci, ali i da bezbedno rukuju ovim igračkama a imaju osećaj kao da stvarno kose. Na taj način uvodite svoje dete u svet obaveza, vežbate sa njima motoričke veštine, koncentraciju ali i pružate im maksimalnu igru koja može trajati satima.

Na ovaj način vaše dete će biti mirno, a vi ćete sa druge strane moći da radite druge poslove ili jednostavno uživate sa njima prepustivši se svetu mašte, igre i kreativnosti.

Igračka je maksimalno bezbedna za korišćenje, dizajn je napravljen tako da privlači pažnju svakom detetu, a zavisno da li se radi o dečaku ili devojčici – na njima su oslikani njihovi omiljeni crtani junaci.

Kosilice za decu – zabava za čitavu porodicu

Najbolje je kada biste imali dovoljno vremena za svoje dete tako da mu posvetite pažnju tokom svake njegove igre u dvorištu. Na taj način svoje dete ćete bolje upoznati, ali i znati u kojim segmentima njegovog odrastanja treba obratiti pažnju.

Igračke namenjene otvorenom prostoru daju mogućnost da vaše dete bude fizički aktivno, ali i da vam kroz igru saopštava svoje potrebe, želje, da pratite njegov napredak i kvalitetno provodite slobodno vreme.

Koliko su bezbedne kosilice za decu

Dečije kosilice za travu napravljene su od čvrstog materijala, tako da one neće biti oštećene nakon nenamernog pada ili eventualnog bacanja igračke.

Takođe, ono što je jako bitno za vas, jeste da su napravljene tako da nema oštrih ivica koje mogu biti još jedna mogućnost da se vaše dete povredi.

One će biti zanimljive za igru, ali i fizičku aktivnost vašeg mališana s obzirom na to da su napravljene u dezenu omiljenih crtanih junaka.

Popularne dečije igre na otvorenom

Ovo će biti omiljena igračka vašeg deteta, ali i njegovih drugara. Same igra koje su koncipirane za otvoreni prostor i lepo vreme, a deci je već prilikom pojave prvih sunčevih zraka najzabavnije da se igraju na otvorenom prostoru.

Sigurni smo da ćete uz aktivnosti sa svojim detetom i sami se prisetite bezbrižnih dana koje ste proveli u čarobnom svetu igre, a kada se vi prisetite to je dovoljno da vašem detetu zagolicate maštu kako bi i ono na pravi način provelo svoje slobodno vreme.

Pustite decu da se igraju

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, nije teško na vetru puštati zmajeve, igrati se žmurke, klikera ili bezbroj drugih igrica na otvorenom. Međutim, ukoliko želite svom detetu da pružite edukativnu i zabavnu igračku, igračku koju neće lako zameniti nekom novom – predlažemo da izaberete kosilicu za dečaka ili devojčicu kako bi vaš mališan imao ispunjen dan.

Jednom aktivan dan u dvorištu ukazaće vašem mališanu na drugačiji svet u odnosu na onim koji je ispunjen mobilnim telefonima, tabletima, računarima ili video igricama. Pogledajte i ponudu bazeni za dvorište.

Ukoliko je i vama potrebna relaksacija verujemo da vam neće biti problem da se sa svojim mališanom prisetite detinjstva, a vašem detetu ćete posle duge zime i kišovitih dana provedenih u zatvorenom prostoru priuštiti beskonačnu igru, maštu i sve ono što deca najviše vole i najbolje znaju da rade.