Prikaži filtere

Naučno istraživački Setovi


  • Aktivni filteri:
  • ×Naučno istraživački Setovi


Zidna Lampa sa daljnskim MESEC

Zidna Lampa sa daljnskim MESEC

1.290,00 RSD
Magične Zvezde za dečiju sobu

Magične Zvezde za dečiju sobu

290,00 RSD
-13%
Kreativni set 5u1 ISKOPAJ DINOSAURUSA

Kreativni set 5u1 ISKOPAJ DINOSAURUSA

1.140,00 RSD
990,00 RSD
-13%
Kreativni set 5u1 ISTRAŽI OKEAN

Kreativni set 5u1 ISTRAŽI OKEAN

1.140,00 RSD
990,00 RSD
-23%
Kreativni set za decu NAPRAVI BELI KRISTAL

Kreativni set za decu NAPRAVI BELI KRISTAL

900,00 RSD
690,00 RSD
-17%
Mikroskop set za decu (36 DELOVA)

Mikroskop set za decu (36 DELOVA)

3.120,00 RSD
2.600,00 RSD
-23%
Kreativni set za decu 5 EKSPERIMENATA

Kreativni set za decu 5 EKSPERIMENATA

900,00 RSD
690,00 RSD
-23%
Kreativni set za decu NAPRAVI SVOJU VETRENJAČU

Kreativni set za decu NAPRAVI SVOJU VETRENJAČU

900,00 RSD
690,00 RSD
-15%
Špijunske naočare sa NEVIDLJIVOM OLOVKOM

Špijunske naočare sa NEVIDLJIVOM OLOVKOM

1.020,00 RSD
870,00 RSD
Mali Genije NAUKA O MRAKU Lisciani

Mali Genije NAUKA O MRAKU Lisciani

2.290,00 RSD
Mali Genije UPOZNAJ LJUDSKO TELO

Mali Genije UPOZNAJ LJUDSKO TELO

1.490,00 RSD
-22%
Teleskop sa stativom za mlade istraživače svemira

Teleskop sa stativom za mlade istraživače svemira

2.940,00 RSD
2.290,00 RSD
-30%
Iskopaj dinosaurusa set MAMUT Lisciani

Iskopaj dinosaurusa set MAMUT Lisciani

1.980,00 RSD
1.390,00 RSD
-4%
Mali Genije Društvena igra ISTINE I LAŽI Lisicani

Mali Genije Društvena igra ISTINE I LAŽI Lisicani

2.700,00 RSD
2.580,00 RSD


Naučni setovi za decu imaju višestruke benefite

Mnogo je igračaka na našem tržištu, te i nije čudno da se jednostavno izgubite u nekoj prodavnici i ne znate koju igračku da izaberete. Predlažemo da u tom slučaju uvek posegnete za nekom koja ima edukativan karakter, a jedne od najboljih edukativnih igračaka su zabavni naučni setovi za decu.

Na tržištu su dostupne brojne igračke namenjene istraživanju i napretku razvoja svakog deteta – zbog toga je potrebno birati pametno i sigurno pre svega zbog bezbednosti i sigurne budućnosti vašeg deteta. Setovi za male naučnike bude radoznalost i ljubav prema učenju, što se pokazalo kao sjajna osnova za školu.

Dečiji eksperimenti su zabavni i kroz igru objašnjavaju osnove fizike i hemije, ali i mnogih drugih nauka. Na ovaj način biće poboljšane dečije kognitivne veštine, koncentracija, deca će više naučiti o svetu koji ih okružuje, ali i razviti maštu, logiku i motoričke sposobnosti.

Za koje uzraste su istraživački setovi?

Pravi mali istraživači su upravo naši najmlađi već od prvih dana svog rođenja. Kao što na početku oni istražuju svoje delove tela, ljude koji ih okružuju, ali i njihove sposobnosti – vremenom im je želja da istraže i svet oko njih, da se upoznaju sa funkcionisanjem svega što ih okružuje.

S obzirom na to da je jedan od osnovnih ciljeva igračke za decu njihova zabava, ne treba u svemu tome zaboraviti i edukativni karakter svake igračke.

Naučno istraživački setovi mogu biti i za dečake i za devojčice, ali s obzirom na njihov uzrast potrebno je ispratiti deklaraciju svake igračke kako biste kupili onu pravu.

Bio da je to set za iskopavanje dinosaursa za decu, engleski kroz igru, tablet za decu sa životinjama ili edukativna igra koja uz pomoć koje se uče brojevi, prilikom izbora nećete pogrešiti.

 

Zbog čega su bitni naučno istraživački setovi za decu?

Bez obzira o kom uzrastu se radi, ukoliko se odlučite za neki od kreativnih naučnih setova koji su dostupni za određene godine sigurno je da ćete uticati ne samo na zabavu kod deteta.

Istraživačke igračke za decu su napravljene tako da one deluju pre svega na maštu, razmišljanje, pamćenje, inteligenciju i brzo napredovanje u razvoju.

One su jedinstveni spoj zabave, ali i upoznavanja sveta i širenja znanja za svet oko nas.

 

Razvijanje inteligencije kroz igru

Set igračaka za decu može ne samo da utiče na njihove motoričke i psihološke osobine, već će sigurno uticati i na inteligenciju Vašeg deteta i to na najjednostavniji način – kroz igru, učenje i druženje.

Mnogobrojne uspešne škole stranih jezika, glume, sporta koriste ovakav vid učenja kako bi se mališani motivisali, ali i dodatno razvili za svoj nivo starosti.

 

Šta dete dobija kroz edukativni set?

Interesovanje za nauku, interesovanje za istraživački rad, ali i motivaciju da upozna svet oko sebe. Upravo će korišćenjem edukativnih setova za decu u svojoj igri svako dete razvijati interesovanja za pomenute, ali i mnogo šire teme.  

Svaki set je jedinstven i on će pomoći ne samo da se ohrabri dete da nastavi sa istraživanjem, već će i u velikoj meri uticati na to da bude zainteresovano za druge oblasti.

Istraživački setovi za decu su osmišljeni tako da ne stvaraju dosadu, imaju puno delova, zanimljive zadatke i utiču na razvitak motoričkih veština; dok će kroz određenu tematiku upoznati na bolji način svet oko njih.

Istraživački setovi za decu su bitni za odrastanje

Svi mi volimo da istražujemo, nebitno u kom smo životnom dobu. Takva je situacija i sa decom, počev od njihovog prvog dana života, pa i tokom odrastanja i sticanja novih veština i znanja kroz život.

Istraživački naučni setovi za decu mogu stimulisati u istom trenutku edukativni, ali i istraživački razvoj dece. Neophodno je da budu namenjeni uzrastu deteta, zanimljivi, bezbedni i da poseduju upustvo za korišćenje kako dete ne bi osećalo odbojnost jer ne zna šta treba da radi.

S obzirom na to da vreme u kojem živimo nas u mnogim situacijama uskraćuje za „dodatno druženje“ potrebno je da decu okružimo igračkama koje mogu pravilno uticati na njihov razvoj, ali i mentalni napredak.

Naučno istraživački setovi u kutiji mogu dati odgovore na mnogobrojna pitanja koja ih interesuju, dovesti ih do zaključka za većinu životnih situacija, ali i uticati na to da se u pojedinim momentima sami izbore za rešenje i budu ponosni na svoj rad i svoj trud.

Neće biti veće sreće ukoliko vam dete kaže da je samo došlo do nekog rešenja, ili ukoliko vas dodatno ispituje na osnovu onoga što je naučilo iz igračke koja ga je navela na sve to.

 

Da li su edukativne igračke bezbedne?

Lisciani istraživački setovi pripadaju grupi edukativnih igračaka za decu, a pitanje sa kojim se susreću zaposleni u prodavnici dečijih igračaka jeste „Da li su one bezbedne?“.

Bojazni za vas nema, ukoliko i Vi imate isto pitanje. Edukativni setovi za decu se prave po evropskim standardima, delovi i sastojci su bezbedni i potrebno je samo pratiti upustvo koje dobijate. Naravno, uvek predlažemo da nadgledate igru svog deteta kada su ovakve igračke u pitanju jer će im možda zatrebati pomoć odrasle osobe.

Korišćenjem ovakvih setova u svakodnevnoj igri bićete sigurni da će se dete zabaviti, ali i edukovati na određenu temu.

 

Kako izabrati edukativni naučni set?

S obzirom na to da ima dosta setova koji razvijaju istraživačke sposobnosti kod dece, dobro je izabrati i onaj pravi. Pre svega imajte na umu uzrast za koji su Vam potrebne igračke, ali i šta je ono što uglavnom interesuje dete.

Upravo na osnovu interesovanja dece mogu se pronaći naučno istraživački setovi o sunčevom sistemu, eksperimentima za decu, životinjama il učenjem jezika.

S obzirom na to da edukativne igračke namenjene naučno istraživačkim sposobnostima deteta kreiraju profesionalci, najbolje je da poštujete preporuku o uzrastu za koji su namenjene, ali nipošto ne treba zaboraviti ni sva interesovanja koje dete ispoljava.

 

Ukoliko tragate za edukativnim igrama….

Svesni smo da danas postoji dosta edukativnih igrica, ali je u mnogim situacijama problem nedostatak vremena.

Društvo u kojem živimo tera nas da radimo i po nekoliko poslova, da stalno idemo sa jednog mesta na drugo tako da imamo i veoma malo vremena da utičemo na pravilan razvoj deteta.

Upravo, kako bismo umnogome olakšali i imali dosta ideja za razmišljanje psiholozi, i stručnjaci u odgajanju dece su napravili edukativne igre za decu.

Njih možete zajedno igrati sa Vašim mališanima, ali i uticati na to da deca razvijaju svoje motoričke i psihološke veštine čak i kada niste tu ili ste okupirani kućnim ili drugim poslovima.