COGO kocke setovi


Cogo kocke i setovi su napravljeni za svaki džep. Lego kocke mogu biti zaista skupe, i mnogo puta mališani ostaju bez svojih omiljenih kockica – upravo zbog njihove cene. Svesni smo da kućni budžeti i nisu na zavidnom nivou većine građana, te kupovina „skupih kockica“ nekada zna da bude ogroman problem. S obzirom na to da kockice same po sebi utiču na širok spektar razvoja dece počev od najranijeg perioda – ovu mogućnost im nikako ne treba uskratiti.

Zbog toga, idealno rešenje za sve one koji misle da su kockice skupe potrebno je da provere COGO kockice koje su verna kopija Lego kockicama, a po funkcionalnosti i izgledu su u potpunosti iste.

Da li su COGO kocke kao LEGO?

Jesu u potpunosti su iste i među korisnicima uglavnom dobijate iskustvo kako razlike nema osim u ceni. Kogo kocke su zaista napravljene da izgledaju kao ove vec poznate i sa njima vaše dete može napraviti bukvalno sve što poželi. One su potpuno bezbedne za korišćenje, testirane, napravljene od kvalitetnog materijala – tako da možete biti 100% sigurni da je vaše dete sigurno i bezbedno.

Koja je najbolja zamena za LEGO?

LEGO jeste brend i njihove kockice su popularne širom sveta; ali ukoliko vam kućni budžet ne dozvoljava da izdvajate i pola plate za jedan set – najbolje je pronaći zamenu.

Zamenu je svakako potrebno pronaći s obzirom na to da je i naučno  dokazano kako kockice utiču na inteligenciju dece, na razvijanje motoričkih veština, koncentracije, boljeg pamćenja kao i koordinaciju pokreta.

Novac ni u kom slučaju ne treba da bude preči od pravilnog rasta i razvoja vašeg deteta – ali alternativa  u svakoj prilici može da se pronađe.

COGO su najbolja zamena za LEGO kockice, a u potpunosti odgovaraju po svim karakteristikama čuvenih kockica. Bitna stavka za vas i vaš kućni budžet jeste ta da su ovi setovi višestruko jeftiniji, a možete ih kupiti kako za devojčice tako i za dečake.

COGO kocke setovi za dečake

S obzirom na to da se razlikuju afiniteti dečaka i devojčica svako od njih ima svoje omiljene junake – postoje specijalizovani setovi posebno za sve njih.

Ovi setovi za dečake pružaju mogućnost vašim dečacima da naprave bukvalno sve što zamisle – počev od kompleksnog auto servisa, građevinskih mašina i vozila pa sve do vatrogasne ili policijske stanice.

Zahvaljujući tome vaši mališani će uspešno uticati na koordinaciju svojih pokreta, vežbanje koncentracije, smirenosti ali i fokusa kako bi zamišljene objekte uspešno napravili uz pomoć lego cogo kockica.

Setovi za devojčice

Sve ono što devojčice vole da čuju u bajci ili vide u svom omiljenom crtanom filmu sada mogu i da naprave. Ukoliko žele da na tren stvore kraljevstvo sa princezom i princom ili veliki dvorac u kojem oni žive i imaju divnu decu – vaše mezimice mogu da to učine na krajnje jednostavan način uz pomoć setova za devojčice.

Ove kockice su zamišljene kao kreativne igračke koje omogućavaju devojčicama da zaplove u svet mašte, razviju svoju kreativnost i upotpune svoje slobodno vreme na jedan drugačiji način.

Zahvaljujući svom izgledu, mogućnostima kao i funkcionalnosti one su verna zamena za lego, što je odlična opcija za sve roditelje koji nemaju brdo para.

Koliko koštaju Cogo kocke?

Za razliku od originalnih kockica, ova verna kopija košta i po nekoliko puta manje. Za novac koji biste izdvojili za jedan osnovni set LEGO kockica, kupovinom COGO kompleta koje su u potpunosti iste – imate mogućnost da obradujete i nekoliko mališana.

Ovo je odlična prilika za sve one kojima kućni budžeti ne dozvoljavaju da kupuju skupe poklone svojim mališanima, a s obzirom na to da kockice same po sebi utiču na više načina na pravilan rast i razvoj deteta – problemi sa novcem roditelje ne bi trebalo da spreče.

Kockice COGO se uklapaju sa LEGO kockicama

Koliko su verodostojno napravljene ove kocke govori i činjenica da se savršeno uklapaju sa Legom. Što je sjajna vest za sve koji već imaju neki poznati set, pa ne moraju da paze da li će se delići pomešati. Slobodno ih pomešajte i kombinujte jer su savršen par!

Lego Cogo kocke su popularne među roditeljima zbog cene i kvaliteta

Jednostavno ne morate da imate finansijskih problema pa da se odlučite za ove igracke. Mnogi roditelji su svesni činjenice da kockkice same po sebi neće biti interesantne mališanima veoma dugo. Vrlo je verovatno da će nakon određenog perioda poželeti neku drugu igračku.

COGO je kao LEGO, samo mnogo jeftiniji

Lepo je kada deca uče uz kockice, kada razvijaju svoje veštine i saznaju nove stvari. Međutim, mnogo puta mališani pronađu zamenu za određenu igračku veoma brzo, a roditeljima se onda čini da je sve to bilo samo uzaludno bacanje para.

Svesni smo činjenice koliko su skupe LEGO kockice, te vam i zbog toga preporučujemo da na početku (a možete i kasnije ukoliko vaše dete obožava kockice) da koristite COGO kockice koje su u potpunosti iste kao one koje su daleko skuplje. Dakle, ukoliko želite da uštedite, da ne plaćate pravo malo bogatstvo za kockice – preporuka za vas su ove.