Filteri za pretragu proizvoda

IGRAČKE ZA DEČAKE


  • Aktivni filteri:
  • ×IGRAČKE ZA DEČAKE


-31%
Robot Zmaj na baterije koji hoda i ispaljuje rakete

Robot Zmaj na baterije koji hoda i ispaljuje rakete

3.180,00 RSD
2.180,00 RSD
Mini Set vozila RADNE MAŠINE

Mini Set vozila RADNE MAŠINE

890,00 RSD
-29%
Voz na baterije

Voz na baterije "HIGH CLASS"

4.080,00 RSD
2.890,00 RSD
-18%
Veliki Doktor sto za igru (21 dodatak)

Veliki Doktor sto za igru (21 dodatak)

6.420,00 RSD
5.240,00 RSD
-15%
Dupla Parking garaža za igru CITY GARAGE

Dupla Parking garaža za igru CITY GARAGE

8.460,00 RSD
7.220,00 RSD
-26%
Garaža Parking sa vozilima za decu

Garaža Parking sa vozilima za decu

4.740,00 RSD
3.520,00 RSD
-42%
Društvena igra OTKLJUČAJ LISICE

Društvena igra OTKLJUČAJ LISICE

2.700,00 RSD
1.570,00 RSD
-18%
Majstorska Radionica za decu DELUXE TOOL

Majstorska Radionica za decu DELUXE TOOL

7.020,00 RSD
5.790,00 RSD
COGO Kocke Motor 2u1 5809 (300kom)

COGO Kocke Motor 2u1 5809 (300kom)

2.680,00 RSD
Kinetički pesak sa posudom VOZILA

Kinetički pesak sa posudom VOZILA

1.390,00 RSD
-11%
Elektronski Pikado sa strelicama

Elektronski Pikado sa strelicama

5.580,00 RSD
4.990,00 RSD


Igračke za dečake dolaze u mnogo različitih modela i oblika. Kada birate igračku, potrebno je voditi računa o samom temperamentu mališana, o tome koja su njegova interesovanja, uzrastu ali i razvoju motoričkih sposobnosti. Sve ovo su stavke na koje mogu, u velikoj meri, da utiču igračke – ali samo pravim izborom izabraćete najbolju igračku za njih.

Najbolje igračke za dečake

To su upravo one koje mogu da u velikoj meri utiču na njihov pravilan razvoj (kako psihološki tako i socijalni), ali i one koje će biti zanimljive i korisne u istom trenutku.

Znamo, to i nije baš lako naročito sada u eri digitalizacije kada većina naših mališana svoje slobodno vreme radije provedu uz neki smart uređaj (telefon, sat, tablet...) ali uz dovoljno angažovanje vas –birate dečije igračke sigurni smo da ćete napraviti pravi izbor.

Drvene igračke za dečake – kvalitetno i dugotrajno

Upravo će one biti pravi izbor ukoliko želite da mališanu priuštite igračku koja će trajati dugo dugo. Budite sigurni da ona ne može tako lako da se polomi, s obzirom na to da je napravljena (kao što i samo ime kaže) od drveta. A upravo ovakve igračke mogu biti pravi izbor za sate i sate bezbrižne igre. Neki od najprodavanijih modela su drvene kocke za decu ili kaskade.

Drvene igračke biće pravi zbor ukoliko tragate za kreativnim, zanimljivim i izdržljivim oblicima koji mogu biti interesantni mališanima i povoljni za razvijanje koncentracije, motoričkih veština i saznanja.

Edukativne igračke za decu

Nisu samo lopta, sportski teren i puške interesantne dečacima. Ukoliko niste imali neku od edukativnih igračaka napravljenih samo za dečake – onda niste ni mogli da primetite koliko pažnje one okupiraju upravo njima.

Igračke za decu iz ove kategorije osmišljene su tako da na jednostavan način uz igru i zabavu uče vaše mališane novim veštinama, upoznaju svet oko njih i razvijaju motoričke i kognitivne veštine na lak način.

Na primer, ukoliko mališan voli muziku, rešenje jesu neki od muzičkih setova za igru, ili s druge strane alati ukoliko voli da vam pomaže u garaži odnosno parku dok i vi popravljate.

Kreativne igračke koje su pritom i edukativne uticaće na razvijanje mašte i na razmišljanje kako da deca u najrazličitijim situacijama dođu do nekog rešenja.

Šta kupiti dečaku za rođendan?

Pitanje je koje nas muči i kada je potrebno kupiti poklon odrasloj osobi, a ne dečaku proslavlja svoj datum rođenja. Upravo su na taj dan deca posebno osetljiva, tako da je potrebno (ono što je u našoj moći) da im rođendan učinimo što lepšim.

Zamislite samo da prva asocijacija vašem slavljeniku bude upravo ružna i beskorisna igračka koju ste mu vi kupili?

Zbog toga je potrebno da se uloži trud kako bi se kupio poklon za dečaka će obožavati. Igračke dečije danas možete kupiti u svakoj prodavnici igračaka, ali vodite računa o tome da li je ona bezbedna ali i prilagođena uzrastu. To su stavke na koje je potrebno posebno obratiti pažnju, a dinosaurus igračka može biti pravi izbor kao i igračke alati i autići igračke. To je, naravno, samo delić onoga što možete kupiti – naravno ukoliko vodite računa o tome šta je ono što mališana inspiriše.

Pokloni rođendanski za dečake – povoljne igračke

Akcija - snižene cene igračaka svakako je potrebno iskoristiti u svakom tenutku, jer igračke (naročito one koje su napravljene od kvalitetnog i bezbednog materijala) mogu da budu aktuelne u svakom trenutku.

Prilikom izbora poklona za dečaka – najbolje rešenje je kupiti igračku s obzirom na to da njih najviše privlače upravo ovakvi pokloni koji će im omogućiti da budu aktivni tokom čitavog dana. Njih neće oduševiti kofer sa šminkom, ali sigurni smo da hoće bager na daljinski ili robot.

Podrazumeva se da prilikom izbora igračke za decu vodite računa o uzrastu, tako da koristite pretrage pametno jer su one napravljene tako da odgovaraju svakom uzrastu posebno, pre svega zbog njihove bezbednosti i razvitka dodatnih veština potrebnih za određeni period života.

Sportske igračke za sobu i dvorište

Važnost bavljenja sportom će vam reći i pedijatri već od najranijih kontrola i pregleda. Kako biste vaše mališane održavali budnim svakog trenutka, ali im i posvetili dovoljno pažnje fizičkoj aktivnosti nekada je i neizvodljivo s obzirom na brojne obaveze.

Međutim, lepa vest za sve roditelje jeste ta što su dizajnirane posebne sportske igračke za sobu i dvorište tako da ne morate brinuti ukoliko nemate dovoljno vremena za park ili određeni sportski teren.

Koš sa tablom za sobu ili dvorište može se postaviti upravo na ovim mestima, a omogućava vašim mališanima da upotpune svoje slobodno vreme i utiču na razvoj svojih motoričkih veština. Takođe, još jedan od predloga može biti i veliki drveni stoni fudbal sa nogarima koji možete postaviti kako u sobi tako i u dvorištu.

Autići, staze i vozila za decu

Ovo je definitivno najomiljenija igračka mnogih dečaka, jer ljubav prema automobilima je nešto specijalno koju većina njih imaju od malih nogu.

Bez obzira da li vas gledaju kako popravljate automobil, dive vam se kako vozite svakoga dana ili provodite sa njima slobodno vreme i lepe trenutke – dečaci se dive vozilima i autićima u svakom trenutku.

Počev od onih najsitnijih vozila dok su još mali, pa i do malo ozbiljnijih kada napune određeni broj godina pa mogu i sami da upravljaju u dvorištu, parku ili sobi autići će biti nepresušan izvor zabave, pozitivne energije i lepog igranja svakog mališana.

Kamioni, vatrogasna kola, policijski automobili – sve tu to dečije igračke za dečaka koje im okupiraju pažnju u svakom trenutku, bilo da vi pripremate nešto po kući ili jednostavno odmarate.

Igračke za decu akcija

Pratite redovno, s obzirom na naše tržište konstantno su prisutne akcijske cene na određene modele. Te ukoliko imate važne datume za obeležavanje, kao što su na primer rođendani ili babine, isplanirajte na vreme poklon za rođendan za dečaka i dobro pratite akcijske cene. U pojedinim situacijama i od radnje do radnje razlike mogu biti i po nekoliko hiljada dinara.

Naravno, koliko god da je akcijska cena prisutna obratite pažnju pre svega na funkcionalnost igračke, obratite pažnju na to hoće li igračka izazvati interesovanje i znatiželju pa je tek onda kupite. Prodaja igračaka online pruža mogućnost za laku i brzu kupovinu iz fotelje.