Prikaži filtere

IGRAČKE ZA DEČAKE


  • Aktivni filteri:
  • ×IGRAČKE ZA DEČAKE


Staza sa autićima AJKULA

Staza sa autićima AJKULA

1.330,00 RSD
-15%
Alat Sto za decu sa alatom

Alat Sto za decu sa alatom

3.984,00 RSD
3.370,00 RSD
-20%
Igračka za vežbanje refleksa DAJ KOŠ

Igračka za vežbanje refleksa DAJ KOŠ

300,00 RSD
240,00 RSD
-14%
Koš sa golom set 2u1 PILSAN

Koš sa golom set 2u1 PILSAN

2.544,00 RSD
2.190,00 RSD
-7%
Garaža sa liftom i autićima RESCUE

Garaža sa liftom i autićima RESCUE

2.388,00 RSD
2.220,00 RSD
-23%
Drvene Životinje za decu (15kom)

Drvene Životinje za decu (15kom)

1.944,00 RSD
1.490,00 RSD
-14%
Tooky Toy Drveni reket i loptice na čičak

Tooky Toy Drveni reket i loptice na čičak

1.848,00 RSD
1.590,00 RSD
-21%
Građevinska Kolica za decu plastična

Građevinska Kolica za decu plastična

1.248,00 RSD
990,00 RSD
-19%
Magični pesak za decu ZAMAK

Magični pesak za decu ZAMAK

1.224,00 RSD
990,00 RSD
-17%
Kreativni set 5u1 ISKOPAJ DINOSAURUSA

Kreativni set 5u1 ISKOPAJ DINOSAURUSA

1.188,00 RSD
990,00 RSD
-17%
Kreativni set 5u1 ISTRAŽI OKEAN

Kreativni set 5u1 ISTRAŽI OKEAN

1.188,00 RSD
990,00 RSD
-9%
Kreativni set UKRASI KAMENJE

Kreativni set UKRASI KAMENJE

900,00 RSD
820,00 RSD
Kasa igračka za decu UNIVERZALNA

Kasa igračka za decu UNIVERZALNA

1.890,00 RSD
-13%
Bockalice za decu MOZAIK 100kom

Bockalice za decu MOZAIK 100kom

1.140,00 RSD
990,00 RSD
-18%
Pištolj za pravljenje sapunice PAW PATROL

Pištolj za pravljenje sapunice PAW PATROL

960,00 RSD
790,00 RSD
-25%
Bušilica sa dodacima POLESIE

Bušilica sa dodacima POLESIE

960,00 RSD
720,00 RSD
-32%
Motorna testera za decu POLESIE

Motorna testera za decu POLESIE

960,00 RSD
650,00 RSD
Set za plažu POLESIE 5u1

Set za plažu POLESIE 5u1

590,00 RSD
Veliki Alat set sa šlemom TOOLBOX

Veliki Alat set sa šlemom TOOLBOX

1.330,00 RSD
Svemirski Walkie-Talkie za decu

Svemirski Walkie-Talkie za decu

990,00 RSD
AKU Bušilica sa zvukom i svetlom

AKU Bušilica sa zvukom i svetlom

1.290,00 RSD
-19%
Kreativni set za decu NAPRAVI BELI KRISTAL

Kreativni set za decu NAPRAVI BELI KRISTAL

852,00 RSD
690,00 RSD


Igračke za dečake dolaze u mnogo različitih modela i oblika. Kada birate igračke za decu, potrebno je voditi računa o samom temperamentu mališana, o tome koja su njegova interesovanja. Veoma je važan uzrast ali i razvoju motoričkih sposobnosti.

igracke za decake

Sve ovo su stavke na koje mogu, u velikoj meri, da utiču igračke. Samo pravim izborom izabraćete najbolju igračku za njih.

Najbolje igračke za dečake

 Najbolje igračke za dečake su upravo one koje mogu da u velikoj meri utiču na njihov pravilan razvoj. Mislimo pre svega na psihološki i socijalni razvoj, ali i one koje će biti zanimljive i korisne u istom trenutku.

najbolje igračke za dečake

To i nije baš lako naročito sada u eri digitalizacije. Većina naših mališana svoje slobodno vreme radije provedu uz neki smart uređaj (telefon, sat, tablet...). Zato je važno angažovanje vas da izaberete najbolje dečije igračkeSigurni smo da ćete napraviti pravi izbor.

Drvene igračke za dečake – kvalitetno i dugotrajno

Drvene igračke za dečake će upravo biti pravi izbor ukoliko želite da mališanu priuštite igračku koja će trajati dugo dugo. Budite sigurni da ona ne može tako lako da se polomi. Obzirom na to da je napravljena (kao što i samo ime kaže) od drveta. A upravo ovakve igračke mogu biti pravi izbor za sate i sate bezbrižne igre. Neki od najprodavanijih modela su drvene kocke za decu ili kaskade.

drvene igracke za decake

Drvene igračke biće pravi zbor ukoliko tragate za kreativnim, zanimljivim i izdržljivim oblicima koji mogu biti interesantni mališanima. One su povoljne za razvijanje koncentracije, motoričkih veština i saznanja.

Edukativne igračke za decu

Edukativne igračke za decu nisu samo lopta, sportski teren i puške koje su interesantne dečacima. Ukoliko niste imali neku od edukativnih igračaka napravljenih samo za dečake, onda niste ni mogli da primetite koliko pažnje one okupiraju upravo njima.
Igračke za decu koje su odukativne su osmišljene tako da na jednostavan način uz igru i zabavu uče vaše mališane. Tu su nove veštine, upoznaju svet oko njih i deca razvijaju motoričke i kognitivne veštine na lak način.

edukativne igracke za decu

Na primer, ukoliko mališan voli muziku, rešenje jesu muzičke igračke za bebe i stariju decu. Sa druge strane alati i radionice ukoliko voli da vam pomaže u garaži odnosno parku dok i vi popravljate.
Kreativne igračke koje su pritom i edukativne uticaće na razvijanje mašte i na razmišljanje. Pomoćiće deci kako da u najrazličitijim situacijama dođu do nekog rešenja.

Šta kupiti dečaku za rođendan?

Šta kupiti dečaku za rođendan je pitanje je koje nas muči i kada je potrebno kupiti poklon. Bilo da je u pitanju odrasla osoba, ili dečak koji proslavlja svoj datum rođenja. Upravo su na taj dan deca su posebno osetljiva. Zato je potrebno da im rođendan učinimo što lepšim.
Zamislite samo da prva asocijacija vašem slavljeniku bude upravo ružna i beskorisna igračka koju ste mu vi kupili?
Zbog toga je potrebno da se uloži trud kako bi se kupila najbolja igračka poklon za dečaka koji će obožavati. Dečije igračke danas možete kupiti u svakoj online prodavnici igračaka, ali vodite računa o tome da li je ona bezbedna i prilagođena uzrastu.

pokloni za decake za rodjendan

To su stavke na koje je potrebno posebno obratiti pažnju, a dinosaurus igračka može biti pravi izbor kao i igračke alati i autići igračke. Naravno to je samo delić onoga što možete kupiti, ukoliko vodite računa o tome šta je ono što mališana inspiriše.

Rodjendanski pokloni za dečake – povoljne igračke

Akcija - snižene cene igračaka svakako je potrebno iskoristiti u svakom tenutku, jer igračke (naročito one koje su napravljene od kvalitetnog i bezbednog materijala) mogu da budu aktuelne u svakom trenutku.
Rodjendanski pokloni za dečake su najbolje rešenje jer decu najviše privlače upravo igračke. One im omogućavaju da budu aktivni tokom čitavog dana. Njih neće oduševiti kofer sa šminkom, ali sigurni smo da hoće bager na daljinski ili robot.
Podrazumeva se da prilikom izbora igračke za decu vodite računa o uzrastu. Zato koristite pretrage pametno jer su one napravljene tako da odgovaraju svakom uzrastu posebno. Pre svega zbog dečije bezbednosti i razvitka dodatnih veština potrebnih za određeni period života.

Sportske igračke za sobu i dvorište

Sportske igračke za sobu i dvorište su veoma bitne za decu. Važnost bavljenja sportom će vam reći i pedijatri već od najranijih kontrola i pregleda. Kako biste vaše mališane održavali budnim svakog trenutka, ali im i posvetili dovoljno pažnje fizičkoj aktivnosti. Nekada je i neizvodljivo s obzirom na brojne obaveze.

sportske igracke za decu

Lepa vest za sve roditelje jeste ta što su dizajnirane posebne sportske igračke za sobu i dvorište tako da ne morate brinuti ukoliko nemate dovoljno vremena za park ili određeni sportski teren.
Koš sa tablom za sobu ili dvorište može se postaviti upravo na ovim mestima, a omogućava vašim mališanima da upotpune svoje slobodno vreme i utiču na razvoj svojih motoričkih veština. Takođe, još jedan od predloga može biti i veliki drveni stoni fudbal sa nogarima koji možete postaviti kako u sobi tako i u dvorištu.

Autići, staze, garaže i vozila za decu 

Autići, staze, garaže i vozila za decu su definitivno najomiljenije igračke mnogih dečaka. Njihova ljubav prema automobilima je nešto specijalno koju većina njih imaju od malih nogu.
Bez obzira da li vas gledaju kako popravljate automobil, svakako Vam se dive kako vozite svakoga dana. Takodje provodite slobodno vreme i lepe trenutke sa decom i automobilma. Zato se dečaci dive vozilima i autićima u svakom trenutku.

vozila za decu na pedale

Počev od onih sitnih autići za decu dok su još mali, pa i do malo ozbiljnijih kada napune određeni broj godina pa mogu i sami da upravljaju u dvorištu, parku ili sobi autići će biti nepresušan izvor zabave, pozitivne energije i lepog igranja svakog mališana.
Kamioni, vatrogasna kola, policijski automobili – sve tu to dečije igračke za dečaka koje im okupiraju pažnju u svakom trenutku, bilo da vi pripremate nešto po kući ili jednostavno odmarate.

Vozila na pedale i akumulator

Vozila na pedale i akumulator su veoma vazna stanica u odrastanju decu. uz njih se vezba motorika,pokret i sinhronizacija ruku i nogu. Takodje vizuelna percepcija,kao i koordinisanje u prostoru. Najpopularniji su traktori na pedale i kartinzi. U kombinaciji sa kasikama deca se mogu igrati i u pesku.

traktor na pedale za decu

Vozila na akumulator sa druge strane su jos sofisticiranija i deci pružaju zaista puno. Danas je upravljanje auta i motora na akumulator neizostavni deo života. Zato je bitno početi svakog dečaka i devojčicu upoznavati sa vozilima,a u tome prednjače ova velika vozila na baterije.

 

Igračke za decu akcija

Pratite redovno, s obzirom na naše tržište konstantno su prisutne akcijske cene na određene modele. Te ukoliko imate važne datume za obeležavanje, kao što su na primer rođendani ili babine, isplanirajte na vreme poklon za rođendan za dečaka. Naravno kao i kod poklona igračke za devojčice.
Dobro pratite akcijske cene. U pojedinim situacijama i od radnje do radnje razlike mogu biti i po nekoliko hiljada dinara. Zato naša online prodavnica igračaka može da Vas uveri u najjeftinije cene u Beogradu, Novom Sadu,Nišu, Kragujevcu, Jagodini, Valjevu, Čačku,Užicu, Kraljevu,Zaječaru i celoj Srbiji. 

Naravno, koliko god da je akcijska cena prisutna obratite pažnju pre svega na funkcionalnost igračke. Obratite pažnju na to hoće li igračka izazvati interesovanje i znatiželju pa je tek onda kupite. Prodaja igračaka online pruža mogućnost za laku i brzu kupovinu iz fotelje.