Prikaži filtere

BAZENI I LETNJI PROGRAM


  • Aktivni filteri:
  • ×BAZENI I LETNJI PROGRAM


-14%
Igra stpljenja OCEAN WONDERLAND

Igra stpljenja OCEAN WONDERLAND

336,00 RSD
290,00 RSD
-13%
SUPER Buldožer-rovokopač za decu (65x26x32cm)

SUPER Buldožer-rovokopač za decu (65x26x32cm)

3.720,00 RSD
3.220,00 RSD
-17%
MEGA Kamion za decu (108x46x48cm)

MEGA Kamion za decu (108x46x48cm)

8.400,00 RSD
6.990,00 RSD
-32%
PLAYHOUSE Kućica za igru (plava)

PLAYHOUSE Kućica za igru (plava)

18.960,00 RSD
12.900,00 RSD
-32%
PLAYHOUSE Kućica za igru (roze)

PLAYHOUSE Kućica za igru (roze)

18.960,00 RSD
12.900,00 RSD
-10%
PAW PATROL Frizbi za decu

PAW PATROL Frizbi za decu

210,00 RSD
190,00 RSD
Koš na stalku za decu (150cm)

Koš na stalku za decu (150cm)

2.290,00 RSD
-25%
Luk i strela igračka za decu + Meta

Luk i strela igračka za decu + Meta

960,00 RSD
720,00 RSD
-17%
Set za kuglanje za decu (10 delova)

Set za kuglanje za decu (10 delova)

1.440,00 RSD
1.190,00 RSD
Bazen sa mekim dnom 1,52m

Bazen sa mekim dnom 1,52m

1.980,00 RSD
Mišići za plivanje INTEX

Mišići za plivanje INTEX

300,00 RSD
Guma za vodu FLAMINGO

Guma za vodu FLAMINGO

990,00 RSD
-19%
Bazen Bestway Big Metalic 201x53cm

Bazen Bestway Big Metalic 201x53cm

5.820,00 RSD
4.690,00 RSD
Guma za vodu TROPIK

Guma za vodu TROPIK

370,00 RSD


Bazeni za dvorište – nezaobilazni letnji rekviziti

Da li ima nešto lepše nego u toku letnjih meseci pružiti detetu mogućnost da u dvorištu kuće uživa u brčkanju i igranju u bazenu? Iako neko možda i nema tu mogućnost, zahvaljujući tome što se na tržištu mogu pronaći bazeni za decu različitih dimenzija, može mališanima omogućiti uživanje i na balkonu ili terasi.

Opšte je poznat podatak da mnoga deca tokom leta najviše vole da uživaju u igranju u vodi. Zato roditelji često imaju problem kako da im objasne da ne mogu baš ceo dan da budu u bazenu i da je potrebno sa vremena na vreme da izađu, kako se ne bi prehladili, iako je napolju toplo. Jer ma koliko da im prija plivanje i igranje u bazenu ili u morskoj vodi, u pitanju je aktivnost, koju ne mogu baš u toku celog dana da primenjuju, koliko god oni to želeli. Zato im nabavite i druge igračke za dvorište kao što su razni tobogani, lopte, ljuljaške ili klackalice!

A da sve bude još interesantnije, dostupni su na tržištu i bazeni za decu i odrasle, odgovarajućih dimenzija. Pa ako imate prostora u svom dvorištu da ih postavite ili imate dovoljno veliku terasu u stanu za to, imaćete obezbeđeno uživanje za celu porodicu tokom toplih, letnjih meseci. Poznato je da se deca puno zamore kada se igraju u vodi, takod a će spavati "kao bebe".

Dečiji bazeni su laki za montiranje i izdržljivi

Posebno ukoliko su letnji meseci izuzetno vreli, a vi se odlučite da na vreme odaberete odgovarajući bazen i sve što uz njega ide, nećete morati da brinete šta će vaši mališani raditi tokom leta.

Kada su u pitanju dečiji bazeni, roditelje prilikom kupovine najviše brine bezbednost. Baš zato bi i trebalo da znaju da su u našoj ponudi bazeni za dvorište isključivo proverenih proizvođača. U zavisnosti od dimenzija, mogu imati i dodatne elemente, u vidu pumpi za prečišćavanje, ali i stepenica za ulazak, odnosno izlazak, te pumpe za prečišćavanje i hlora, koji mogu dodati po želji u vodu, zarad boljeg održavanja.

Još nešto muči mnoge roditelje, koji odlučuju da svojim mališanima pruže i ovu mogućnost za letnju zabavu. S obzirom na to da svi u manjoj ili u većoj meri znamo da je postavljanje bazena nezgodnije što je on većih dimenzija, sa pravom se mnogi pitaju kako naduvati dečiji bazen odabranih dimenzija. U našoj ponudi je baš iz tog razloga, pored ostalog i nožna pumpa za bazene i dušeke „ Bestway “, uz pomoć koje će vam celokupan postupak postavljanja biti u velikoj meri pojednostavljen.

Dečiji bazeni različitih dezena i dimenzija - Kako postaviti bazen?

Nema razloga više da brinete o tome kako postaviti bazen za decu u dvorište ili na terasu, najpre zato što postoje proizvodi različitih dimenzija, na čijem pakovanju je jasno navedeno kako se postavlja metalna konstrukcija. Naravno, to se odnosi najpre na bazene većih dimenzija. Zapravo su baš bazeni za decu i odrasle, da tako kažemo problematični, kada je u pitanju postavljanje. Da bi jedan takav bazen ostao neoštećen tokom korišćenja, potrebno je odabrati površinu koja nije od betona i na kojoj će taj bazen stajati u toku čitavog leta. Vrlo je važno da o tome vodite računa, kako biste izbegli eventualna oštećenja dna bazena.

Takođe je potrebno i da ispoštujete pravilo proizvođača o postavljanju metalne konstrukcije, koja će i držati bazen većih dimenzija. Uputstvo o tome je jasno navedeno na pakovanju, pa nemate baš nikakvog razloga za brigu.

Bazeni na naduvavanje - Lako i brzo!

Mnogo je jednostavnije korišćenje bazena na naduvavanje. U tom slučaju je potrebno samo da ih naduvate i postavite tamo gde vašim mališanima najviše odgovara, napunite ih vodom i omogućite deci da uživaju. Postoje i veliki bazeni na naduvavanje u kojima može da uživa cela porodica!

Pored toga što se možete odlučiti za GLITTER bazen sa šljokicama Intex, na raspolaganju su vam i dečiji bazen sa krovom Duga ili neki od velikih dimenzija koje imamo u ponudi.

Bazeni igraonice su sve popularniji!

Posebno je interesantna Intex bazen igraonica GELATO. U pitanju je bazen za decu, koji je tako osmišljen da predstavlja prodavnicu sladoleda. U njemu će vaš mališan dugo moći da uživa ne samo u brčkanju u vodi, nego i u igri. Ono što je posebno interesantno jeste što isti taj dečiji bazen možete koristiti i bez vode, odnosno u toku hladnijih meseci. Tu su i bazeni sa prskalicama koji su neverovatno zabavni i donose mnogo zabave i aktivnosti.

I još treba naglasiti i to da svi bazeni za decu i odrasle komapnije Intex koji se nalaze u našoj ponudi uključuju i komplet za krpljenje, tako da ne morate da brinete ukoliko čak i dođe do nekih manjih oštećenja tokom korišćenja.

 

Uživanje i na moru uz naš letnji program - Dušeci za vodu svih dezena!

A da biste mogli zaista da uživate sa svojim mališanima i u toku odmora na moru, potrebno je ne samo da se opremite kvalitetnim kremama za sunčanje i ostalim zaštitnim sredstvima, nego i da odaberete odgovarajući letnji program.

Poslednjih godina je među mnogim turistima popularan veliki flamingos na naduvavanje, koji se nalazi i u našoj ponudi. Izrađen je od izuzetno kvalitetnog vinila, čija debljina je 0,35 mm, a sadrži sa obe strane i ručke za pridržavanje. Zahvaljujući tome što su krila flamingosa okrenuta prema dole, obezbeđena je stabilnost korisniku.

Inače su „ Intex “ dušeci za vodu poznati kao najkvalitetniji i izuzetno izdržljivi, tako da ne morate da brinete o tome da li ćete vi ili vaša deca biti sigurni tokom korišćenja.

Posebno se devojčicama dopada GLITTER dušek sa šljokicama za vodu, koji je izrađen takođe od vinila, ali čija je debljina 0,30 mm, što je sasvim dovoljno da proizvod bude izdržljiv.

Ne samo da dušeci za more mogu biti korišćeni u vodi, nego mogu odlično poslužiti i za sunčanje, a svakako se mogu koristiti i u bazenima. Naravno, pod pretpostavkom da je u konkretnom bazenu dozvoljeno njihovo korišćenje. I uz ovaj dušek kupci dobijaju set za krpljenje.

Pripremite se na vreme za nastupajuću sezone. Odaberite gde ćete postaviti bazen za decu u dvorištu i počnite polako, ali sigurno sa pripremom terena za njegovo postavljanje. Onda vam preostaje samo da odaberete koji model vam najviše odgovara i da se na vreme pripremite za leto.