Pitanje koje često postavljamo kada idemo na dečiji rodjendan je:

koji bi bio idealan poklon za devojčicu od 6 godina?


Kupovina rođendanskih poklona za šestogodišnju devojčicu može biti izazov. One nisu male, a opet nisu ni tako velike. Još uvek se igraju sa svojim starim igračakama, ali i pokazuju interesovanja za nešto novo. Ipak je to predškolski uzrast, pa treba uzeti u obzir i edukativne igračke kao i one za razonodu.

Šta kupiti devojčici od 6 godina i sigurno je obradovati?

Nije loša ideja proveriti sa njihovim roditeljima šta ih interesuje i da li imaju neki hobi. Ukoliko im kupite nešto što ih sigurno interesuje, onda ste na sigurnom putu da će Vaš poklon biti pun pogodak

Neke šestogodišenje devojčice su lude za barbikama, pa bi kao poklon devojčici za deveti rodjendan bila neka koju nema, kao što je barbika veterinar ili barbika sa bebama. Druge su opet potpuno u maminoj torbi za šminkanje. Mnoge devojčice vole slagalice ili neke kreativne komplete. Dajemo Vam nekoliko predloga za savršen poklon za devojcicu od 6 godina.


- Šminka za decu i setovi sa nakitom -


Skoro svaka devojčica voli da se "kindjuri", pa su svi kompleti koji imaju šminku i nakti odličan izbor.  Što ima više delova u setu, to je on zanimljiviji. Kompleti gde one prave narukvice ili ukrašavaju nokte će Vam sigurno doneti jedan veliki zagrljaj. Takođe, dečija šminka je jako popularna, ali budite sigurni da je namenjena za decu. Šminka za odrasle nije predviđena za igru i može izazvati zavisnost.

Pogledajte ovde: DEČIJA ŠMINKA I SETOVI

 

- Slagalice -


Puzzle su jedna od najboljih igračaka za decu jer razvijaju percepciju i nalaženje obrasca. Deca koja pokazuju sklonost ka slagalicama će se njima uvek obradovati, bez obzira koliko ih već imaju. One su savršen izazov u kom uživaju i deca i roditelji. Čak i ako devojčica kod koje idete na rođendan ne slaže redovano slagalice, možda baš Vaš poklon probudi ljubav prema njima. Roditelji će Vam biti zahvalni!

Pogledajte ovde: SLAGALICE


 

- Barbike -


Devojčice prosto obožavaju barbike i nikad ih nije dosta. Ako i Vi imate malu ljubiteljku barbika znate da će im pažnja uvek otići u tom smeru kada uđe u prodavnicu igračaka. Ove lutke nisu pusta razonoda. One su jako bitne za razvoj mašte, kreativnosti i govora kod dece. Takođe, svaka je različita pa ne možete da pogrešite. Ako Vam roditelj kaže da njegova devojčica od 6 godina voli barbike, onda nema dileme. Pogledajte ponudu i koju god da odaberete nećete pogrešiti.

Pogledajte ovde: BARBIKE


- Kreativni setovi -


Nije tajna da su devojčice malo kreativnije od dečaka i tu nema razloga za ljutnju! Dok su dečaci uglavnom zauzeti fizičkim aktivnostima, devojčice vole da nešto prave i boje. Kompleti plastelina ili gline sa bojama će ih jako obradovati jer im pružaju priliku da pokažu svoju kreativnost. Crtanje i bojenje je takođe jedna od njihovih omiljenih razonoda. Sa ovim kompletima budite sigurni da ste dobro izabrali.

Pogledajte ovde: UMETNOST I KREATIVNOST


- Edukativni setovi -


Deca vrlo rano počinju da se zanimaju za svet oko nas, a u predškolskom uzrastu počinju ubrzano da uče o njemu. Šta kupiti devojčici od 6 godina koja voli prirodu? Najbolji poklon je nešto što dodatno podstiče radoznalost. Lisciani setovi sa eksperimentima će joj se sigurno svideti!

Pogledajte ovde: EDUKATIVNI SETOVI