Lisciani Carotina je brend neverovatno zabavnih i poučnih setova za Vaše dete. Napravljeni su sa ciljem da kroz igru nauče dete osnovnim veštinama i znanjima.

Timovi stručnjaka za edukativne igračke pažljivo dizajniraju i osmišljavaju Carotina setove kako bi od njih Vaše dete imalo najveću korist kroz igru i zabavu. Takođe, pazi se da svaki set bude u skladu sa uzrastom deteta, da mu ne bude pretežak za razumevanje ili konfuzan.


Carotina igre - Edukativno i zabavno!Carotina edukativne igre su specijalno osmišeljene da Vaše dete kroz igru vežba mnoge veštine: motoriku, logiku i percepciju. Imaju razne teme: životinje, svet oko nas, ljudsko telo, crtanje i još mnogo toga. Zaista savršeni setovi ako želite da se Vaše dete zaigra i nauči nešto novo.

Carotina igračke se proizvode u Italiji i prevedene su na srpski jezik. Setovi su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, u skladu sa evropskim standardima. Pakovanja sadrže razne delove i dodatke sa jako zabavnim zadacima.


Carotina baby - Setovi za najmlađeCarotina baby je poseban deo Carotina programa namenjen najmanjim Zvrkovima. To su uglavnom razne puzzle i setovi sa životinjama koje bebe obožavaju. Pošto im je to poznata tema, zanimaće ih i neće im biti dosadni. Delovi su veliki pa ne morate da se brinete da će Vaš mazimac da ih proguta.

Ako tražite poklon koji će oduševiti roditelja, onda su Carotina igre savršen izbor. Ove će pokazati da Vi razmišljate na duže staze i da igračke ne moraju da budu puka razonoda. Roditelji koji žele da budu sigurni da je njihovo dete dovoljno edukativno stimulisano uvek biraju Carotinu.


Carotina - Šargarepa koja priča!Karotina je smešna šargarepa koju deca brzo zavole i traže je na drugim kutijama. Jako je druželjubiva i sviđa se deci. Mnogi Carotina setovi sadrže Carotina olovku koja priča i čini igru još zabavnijom.

Potrebno je da vrh olovke stavite na crno polje i ona će deci pričati razne zanimljivosti. Vaša deca će biti oduševljena!


POGLEDAJTE SVE:

CAROTINA IGRAČKE