• Imate u Srbiji nekoga koga želite da obradujete igračkama iz naše ponude?
  • Želite da pošaljete poklon na kućnu adresu, a da Vi da platite ceo iznos?
  • Zamišljate oduševljenje kada otvore paket koji nisu očekivali od Vas?

Tu smo da Vaše želje pretvorimo u stvarnost!

Sajt Igračke Zvrčke nudi opciju slanja paketa kao poklon bilo gde na terotoriji Srbije. Nije bitno da li naručujete iz zemlje ili inostranstva, bitno je samo da je primalac u okviru granica naše zemlje. Vama će biti naplaćen ceo iznos sa troškovima dostave, a primalac će dobiti paket kao poklon!

Kako da pošaljem poklon nekome u Srbiji?


Vrlo jednostavno! Naša online prodavnica ima opciju plaćanja karticama. Slanje poklona je moguće samo ako Vi platite ceo iznos karticom. Vrlo je lako, čak i ako niste nikada to radili. Evo kratkog uputstva:

  1. Kada odaberete igračke koje želite da pošaljete kao poklon, na stranici Plaćanje upišite svoje podatke, a u polje "Isporuka na drugu adresu" upišite podatke osobe koja treba da primi paket.
  2. U "Napomenu" napišite tekst koji želite da stoji na kartici.
  3. Na dnu stranice gde su opcije plaćanja, selektujete "Platnom karticom" i kada klikete na poručivanje, dobićete kod za online plaćanje.
  4. Kada primimo uplatu od Vas, spakovaćemo paket i staviti unutra porukicu. Šaljemo paket kurirskom službom u najkraćem roku, a Vi ćete o tome dobiti obaveštenje na mail.

Ukoliko se nalazite u inostranstvu i kartica Vam je u drugoj valuti, bez brige! Banka će obračunati iznos po njihovom kursu i sa Vaše kartiće se se skinuti traženi iznos u toj valuti, a nama stići kao RSD.

Ukoliko imate dodatna pitanja možete pozvati naš Call centar na telefon 064 / 00 80 222  ili nas kontaktirati na mail info@igrackezvrcke.rs