Ako imate rođendan koji se bliži ili idete u posetu, sigurno se pitate šta kupiti detetu od 5 godina? U ovom uzrastu devojčice i dečaci već znaju šta vole i imaju svoja interesovanja. Mi ćemo Vam pomoći da odaberete najbolji poklon za petogodišnjaka!

Šta kupiti za dete od pet godina?


Najbolje igračke za decu od 5 godina
su one za koje su već pokazali interesovanje. Deca u ovo uzrastu već znaju šta vole i gravitiraju određenoj vrsti igračaka. S obzirom da su sva deca različita, najbolje bi bilo da pitate roditelja sa čime se dečak ili devojčica najrađe igra.

Međutim, možete odabrati bilo šta od igračaka za decu od 5 godina. Cela ova grupa igračaka je napravljena specijalno za petogodišnjake. Ove igračke uglavnom razvijaju maštu, kreativnost i razne veštine.

Igračke za dečake i devojčice od 5 godina
moraju da budu:
  • zabavne
  • predviđene za taj uzrast
  • stimulativne
  • da iniciraju samostalnu igru
  • i fizičku aktivnost

Poklon za dečaka od pet godina?

Šta kupiti dečaku od pet godina? Sve što ih podstiče da budu fizički aktivni! Dečaci od 5 godina su jako aktivni pa su dečija vozila na pedale kao što su traktori na pedale PUN POGODAK! Kao i sve sportske igračke za sobu i napolje!

Pored toga, mnogi dečaci vole razne kocke, setove i igračke koje zahtevaju razmišljanje. Nezaobilazne su garaže sa puno autića i vozila na daljinski. Pogledajte sve igračke za dečake od 5 godina, imamo ogroman izbor!


 Poklon za devojčicu od pet godina?

Šta kupiti devojčici od pet godina? Sve što ih podstiče da maštaju i razvijaju svoju kreativnost! Devojčice od 5 godina imaju neverovatnu maštu koju najbolje zadovolje razne lutke i barbike, naravno sa što više dodataka. Mogu se igrati satima da ne primetite da su pored Vas!

Pored toga, devojčice vole šminku i setove za ulepšavanje. Mnoge uživaju u kreativnim kompletima sa plastelinom ili setovima za crtanje. I naravno, kuhinjice za decu i razni dodaci za igru hranom su uvek dobar izbor! Pogledajte sve igračke za devojčice od 5 godina, imamo ogroman izbor!