Nauči Da Vežeš Pertle - Igračka za decu

Ocenite proizvod

  • Najbolje se uči kroz igru!
  • Igračka pomaže detetu da savlada ovu bitnu veštinu koja će olakšati svakodnevnicu
  • Napravljeno od drveta
  • Dimenzije 30x22cm

Odaberite tip / varijantu *

  • ROZE
  • PLAVA
540,00 RSD


Detaljni opis

NAUČI DA VEŽEŠ PERTLU UZ IGRU! Igračka vezivanje pertli za lako učenje ove jako bitne veštine. Vezivanje pertli je uvek veliki izazov za svakog mališana. Mnogi od njih se često čak i rasplaču zbog bezbroj neuspešnih pokušaja vezivanja pertli ili im je teško da shvate šta treba da urade. Na roditeljima je da budu strpljivi, ali i da nađu najbolji način da njihov Zvrk nauči da veže pertle. A koji je bolji način od učenja kroz igru?!

Ova sjajna drvena igračka zaveži pertle je idealan pomoćnik u savlađivanju ove zahtevne veštine! Na drvenoj tabli imate dve nacrtane cipele kroz koje dete treba prvo da provuče pertle kroz otvore kao na pravim cipelama, što je sjajan uvod u učenje kako pertle funkcionišu i da sve to kruniše mašnicom koju će da veže. Same cipele su puzzle za dodatnu igru.

Ova naizgled jednostavna igračka je mnogim roditeljima pomogla da njihov mališan NAPOKON nauči da veže pertle. Ako se pitate koji je najbolji način da dete nauči da veže pertle, mi imamo odgovor! Igračka vezivanje pertli za decu je ono što Vam treba! Dimenzije 30x22cm.


Slični proizvodi

Drvena igračka Uklopi oblik

Drvena igračka Uklopi oblik

590,00 RSD
Drvena računaljka za decu

Drvena računaljka za decu

520,00 RSD
Drvena igračka Igra Memorije

Drvena igračka Igra Memorije

890,00 RSD
Drveni sat za decu uklapalica

Drveni sat za decu uklapalica

650,00 RSD

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

Prijavi me