Veseli Muzički Dinosaurus sa Pokretima


1.380,00 RSD
920,00 RSD
  • Interaktivni Pokreti: Sa sposobnošću da maše repom i pomera glavu, ovaj dinosaurus oživljava muziku, pružajući senzorni doživljaj koji podstiče interakciju i igru.

  • Muzičko Otkrivanje: Raznovrsne melodije koje svira igračka razvijaju muzičku percepciju i slušne sposobnosti kod dece, podstičući interesovanje za različite zvuke.

  • Razvoj Motorike: Djeca su podstaknuta da prate pokrete dinosaurusa, što može unaprediti njihovu motoričku koordinaciju i ravnotežu dok pokušavaju da imitiraju njegove pokrete.

  • Edukativna Zabava: Dinosaurus je i alat za učenje koji može pomoći deci da se upoznaju sa konceptom uzroka i posledice, kao i sa osnovama preistorijskog sveta i različitih vrsta dinosaurusa.


brza isporuka
Brza isporuka
1-3 radna dana.
brza isporuka
Besplatna dostava
preko 5000din
plaćanje na radte
Plaćanje na 6
mesečnih rata

povrat novca
Povrat novca
do 14 dana.
sigurna kupovina
Sigurno plaćanje
karticama


Detaljni opisPOKLON KOJI OBARA S NOGU
Dinosaurus igračka koja ispušta zvuke i pomera se je tako zanimljiva i nesvakidašnja, pa će biti savršen poklon za svaku priliku! Deca će se oduševiti jer ovaj dinosaurus na baterije budi njihovu maštu i daje im neograničen broj igara koje mogu da izmisle.

MNOGO FUNKCIJA
Dinosaurus igračka ima razne funkcije koje nemaju druge igračke. On se pomera, svira i sveti. Deca prosto pucaju od sreće kada ovo vide!

Deklaracija:

Podatak o proizvođaču, uvozniku i zemlji porekla će biti naveden na deklaraciji koja dolazi sa proizvodom


Slični proizvodi


Komentari

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod. Morate biti prijavljeni da biste poslali komentar!

Prijavi me